SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Όταν μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ο ένας μπορεί να ζεσταίνεται και να πετά την κουβέρτα και ο άλλος να κρυώνει. Επίσης, και το ποιος και αν θα στρώσει το κρεβάτι μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση. Στην εποχή που όλα γίνονται “έξυπνα” δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και το αντίστοιχο κρεβάτι.

smartduvet, SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Ονομάζεται SmartDuvet, που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις διαφορετικές θερμοκρασίες σε κάθε πλευρά του κρεβατιού. Το SmartDuvet Breeze μπαίνει μέσα στην θήκη του παπλώματός σας και διαθέτει ένα control box, το οποίο μπορείς να τοποθετήσεις κάτω από το κρεβάτι.

smartduvet, SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Μέσω μιας εφαρμογής μπορείς να ελέγξεις τη θερμοκρασία της κάθε πλευράς του SmartDuvet Breeze, φυσώντας μέσα κρύο ή ζεστό αέρα. Οι δημιουργοί του SmartDuvet ισχυρίζονται ότι δεν είναι μόνο καλό για την άνεσή σας, αλλά ότι η οξυγόνωση του κρεβατιού θα μειώσει τον ιδρώτα και θα αποτρέψει τους διάφορους μικροοργανισμούς από το στρώμα σας.

Το project βρίσκεται για χρηματοδότηση στο Indiegogo όπου ζητά το ποσό των 20.000 δολαρίων, και έχει ξεπεράσει τον στόχο του κατά 722% φτάνοντας στα 144.441 δολάρια. Όταν βγει στην αγορά το πάπλωμα θα κοστίζει 359 δολάρια.

Για να μην το ξεχάσουμε, το κρεβάτι στρώνει και μόνο του.

smartduvet, SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Αμ πως νόμιζες πως θα κουκουλωθείς και θα κρυφτείς??
Στο τέλος το μόνο πράγμα μες το σπίτι που δεν θα είναι smart θα είμαστε εμείς

bezilys

@Kostas χαχαχα έτσι ακριβώς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Indiegogo Star

Pilot: Ακουστικό για real time μετάφραση [video]

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία όπως το Google Translate, τα οποία σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα. Φανταστείτε όμως να είστε σε μια ξένη χώρα και να πρέπει να επικοινωνήσετε γράφοντας μηνύματα στο a Google Translate.

Gear Indiegogo Star

Bioo Lite: Η γλάστρα που φορτίζει το κινητό μέσω της φωτοσύνθεσης

Το ζήτημα της ενέργειας σε smartphones και tablets (και όχι μόνο) είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλούς. Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορες καινοτόμες ιδέες για μπαταρίες και μεθόδους φόρτισης, που υπόσχονται να φέρουν επανάσταση και να αλλάξουν τα όσα γνωρίζουμε.

Gear Indiegogo Star

TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε smartphones για να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά έχουν εφαρμογή και σε άλλα καθημερινά αντικείμενα όπως οι κλειδαριές.

Gear Indiegogo

SoloCam: Selfie stick με μικρόφωνο για υψηλής ποιότητας ήχο

Εκτός από τις σωστές selfie φωτογραφίες, ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και στα selfie video με την σωστή ποιότητα ήχου και εικόνας. Αυτό γίνεται με το νέο selfie stick, μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και αστείες εφευρέσεις της εποχής μας, το οποίο έχει θέση για το κινητό στην μια πλευρά και στην […]