Η Sony εντυπωσιάζει με το 13 ιντσών εύκαμπτο Digital Paper

Gear

Η Sony καινοτομεί και στοχεύει στο να αντικαταστήσει το πραγματικό χαρτί με το 13 ιντσών Digital Paper το οποίο όμως κοστίζει $1,100. Το Digital Paper της Sony που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014. Η συσκευή φαίνεται αρκετά ελκυστική σε αντίθεση με την τιμή που δεν προσιτή. Η Sony, […]

Η Sony καινοτομεί και στοχεύει στο να αντικαταστήσει το πραγματικό χαρτί με το 13 ιντσών Digital Paper το οποίο όμως κοστίζει $1,100. Το Digital Paper της Sony που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014. Η συσκευή φαίνεται αρκετά ελκυστική σε αντίθεση με την τιμή που δεν προσιτή.

Η Sony, για αρχή τουλάχιστον, φαίνεται πως στοχεύει σε άλλες ομάδες οι οποίες μπορούν να διαθέσουν $1,100 για να αντικαταστήσουν το χαρτί.

Η 13.3 ιντσών οθόνη είναι E Ink, δηλαδή διαρκεί έως και 3 εβδομάδες ενώ η εντυπωσιακή 1200 x 1600 ανάλυση κάνει το διάβασμα πιο εύκολο και ζουμ περιττό.

Το γράψιμο είναι επίσης εύκολο στην οθόνη χρησιμοποιώντας τη γραφίδα ενώ διαβάζει και PDF. Δεν υπάρχει φως αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να φαίνεται καθαρά ακόμη και στο φως της ημέρας. Το βάρος του είναι 357g, έχει 4GB χωρητικότητα, SD card slot και φορτίζει μέσω USB.

Για όσους κρατούν σημειώσεις οι οποίες πρέπει να περαστούν σε υπολογιστή φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση όμως τα $1,100 την κάνουν αρκετά δυσπρόσιτη. Μένει μόνο να δούμε αν τελικά θα έχει επιτυχία και αν θα μπορέσει να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό σε πιο χαμηλή τιμή φυσικά.

Sony-Digital-Paper1-570

Sony-Digital-Paper-570

Sony-Digital-Paper3-570


Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. LEFOSSAX LEFOSSAX

    Βλέπουμε έξυπνες λάμπες έξυπνα χαρτιά έξυπνους πάγκους κοπής έξυπνα σπίτια ,αυτοκίνητα κλπ .τι άλλο θα δούμε ??? Έξυπνη γατα ?

  2. Νίκος Νίκος

    LEFOSSAX
    αυτά γίνονται έξυπνα και εμείς χαζοί

  3. Nio Nio

    Πίσω από έξυπνες κατασκευές, κρύβονται ακόμα πιο έξυπνοι άνθρωποι.
    Και χρήστες οι οποίοι τουλάχιστον ενδιαφέρονται και μαθαίνουν για την τεχνολογία που χρησιμοποιούν, δεν τους λες κ χαζούς.

  4. j j

    ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20ΣΡΙΑ ΧΡΌΝΙΑ δν θα Κόβουμε δεΝτόρα για χαρτί 🙂

  5. kostas.kar kostas.kar

    @ LEFOSSAX και δεν εχεις δει το επομενο μντελο της εξυπνης σιτας:-):-P
    κατα τα αλλα ενδιαφερουσα τεχνολογια

  6. Darth Darth

    @LEFOSSAX έξυπνο λαό περιμένω να δω (να δω πόσο να περιμένω)

  7. giannogeorge giannogeorge

    @kostas.kar χαχαχα!!!

  8. Νικος Νικος

    Τωρα η παροιμία θα λεει: σε τύλιξε σε μια digital paper!!

  9. Jim Jim

    Darth,θα περιμένεις πολυ καιρό ακόμα!!!!

  10. Panos7GR Panos7GR

    Σε τύλιξε σε μια κόλα ψηφιακό χαρτί! Χαχαχα!!!! +1 Νίκος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων