Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Την IFA 2016 διάλεξε η Sony για να λανσάρει το νέο επίχρυσο Walkman της, το NW-WM1Z το οποίο απευθύνεται στους audiophiles μα κυρίως σε όσους έχουν αρκετά βαθιές τσέπες μιας και κοστίζει 3.200 δολάρια.

Το brand Walkman η Sony δεν το εγκαταλείπει – και καλά κάνει είναι η γνώμη μας – και το διατηρεί πλέον με προϊόντα που απευθύνονται στον audiophile ο οποίος αναζητά υψηλή ποιότητα στην μουσική που ακούει. Το νέο NW-WM1Z έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων High Resolution Audio, από την άλλη όμως δεν θα απογοητεύσει και εσάς που απλά θέλετε να ακούσετε τα παλιά καλά mp3 σας.

Το πακέτο του NW-WM1Z είναι λίγο παράξενο και εξηγούμαστε. Περιλαμβάνει ένα φορητό media player το οποίο είναι “ζευγάρι” με έναν μη φορητό ενισχυτή ήχου και custom σχεδιασμένα ακουστικά. Προφανώς και με αυτό τον τρόπο γίνεται σαφές ότι το NW-WM1Z απευθύνεται αποκλειστικά σε audiophiles, οπότε φανταζόμαστε ότι θα το εκτιμήσουν.

Σημειώστε εδώ ότι τα 3.200 δολάρια δεν είναι η τιμή του παραπάνω πακέτου, αλλά η τιμή αποκλειστικά του επίχρυσου φορητού media player. Αν θέλετε τον ενισχυτή αυτό κοστίζει 2.100 δολάρια επιπλέον και τα ακουστικά άλλα 2.200 δολάρια. Αν κάνετε την πρόσθεση θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για πραγματικά βαθιές τσέπες αφού το κόστος έχει εκτοξευθεί στα 7.500 δολάρια.

Sony, Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Sony, Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Sony, Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Sony, Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Sony, Sony: Λανσάρει επίχρυσο media player για βαθιές τσέπες [IFA 2016]

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Knight Rider

Kαλυτερα να παρω ενα κινητο με OTG στα 200€ + μια καρτα ηχου creative usb 96KHz στα 50€ + βαζω εφαρμογη USB Audio Player ή Neutron Music Player = με 250€ ακουω Hi-Res.

Η Sony εχει μεγαλο προβλημα στον εγκεφαλο πραγματικα ,ποιος θα δωσει τωρα 3000€ για αυτο το πραγμα ???

Γιώργος Μπλατσαρας

Δεν απευθύνεται σε αυτόν που δεν έχει να τα δώσει, απευθύνεται σε αυτόν που δεν του είναι κάτι σπουδαίο τα 3000 ευρώ για αυτό το μηχάνημα…

Δημητρης

υπαρχει και το μη-επιχρυσο στα 1000 ευρω σχεδον…εγω παω να παρω 2-3 παντως 😛

lneam

Οι λατρεις του HI-END δεν αγοραζουν ακριβα ηχοσυστηματα με πηγη εισοδου MP3

Νίκος Z5

Αν είχα τα χρήματα πραγματικά θα τα έδινα. Είναι πραγματικά κόσμημα από κάθε άποψη.

One

Υπάρχουν ανθρωποι στην Αμερική που τα δινουν ανετα αυτά τα λεφτα για να ακουν ποιοτική μουσικη. Επισης και οι άλλες εταιρείες πουλανε το ιδιο ακριβα χωρις να προφέρουν την ιδια ποιότητα ηχου με τη Sony. Απλα δε γινεται να συγκρίνουμε με την πραγματικότητα στην Ελλαδα.

Εξάλλου όλα τα κινητα της Sony μετα το Ζ3 εχουν Ηι-Res audio και με ακουστικα γυρω στα 200-300 ευρω κανεις δουλεία. Και αν προσθεσεις ένα φθηνο DAC ανεβάζεις ακομα πιο πολύ την ποιότητα ηχου. Αλλα όπως και να το κανουμε τη ποιότητα ηχου του Walkman δε μπορεί να τη φτάσει κανένα κινητό.

Knight Rider

Nαι αλλα μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι στην Ελλαδα κατεβαζουν απο youtube που ειναι αθλιο και τα κανουν mp3 οποτε κακη ποιοτητα ηχου.
Πραγματικα απορω γιατι δεν ψαχνουν για FLAC και δεν μαθαινουν λιγο επιτελους το equalizer ??-δεν ειναι κατι δυσκολο και πραγματικα ειναι σπαστικο αυτο και υστερα ολο λενε οτι τα ακουστικα φταινε που δεν ακουγεται καλα ή οτι φταιει η συσκευη κλπ

Gvirginia

@Knight Rider
Με 2 κλικ κατεβάζω mp3 της Παολάρας. Για να περάσω flac της Παολάρας θα πρέπει να το κατεβάσω και να το ελέγξω αν όντως είναι flac ή να αγοράσω το CD, να περάσω τα τραγούδια στον υπολογιστή και μετά να τα κάνω flac. (ή οποιοδήποτε άλλο lossless)

Kostas

Και τα 2 κλικ για την Παολαρα πολλά είναι!

Knight Rider

@Gvirginia Nαι αλλά καλυτερα να κανεις τον κοπο να βρεις ή να τα κανεις flac ωστε ο ηχος να μην εχει καθολου απωλειες και να ακουγεται καθαρα.

john

αφηστε τα κοροιδα να τ ακουμπανε…ενας ολοκληρωμενος λαμπατος στα 3500,ενα dac-usb,οπτικη,ομοαξονικη,,ενα ζευγαρι ηχεια στα 3500, κ ας ελθει η sony να αντιπαρατεθουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.