Sony IMX686: Teaser και τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών του αισθητήρα

https://youtu.be/llpbeDAnDQ4

Η μάχη για τον μεγαλύτερο και πιο ισχυρό αισθητήρα κάμερας συνεχίζεται. Οι Samsung και Xiaomi δημιούργησαν έναν αισθητήρα 108MP τον οποίο ήδη διαθέτουν τρία smartphones της δεύτερης και αναμένεται να τον έχει και το Galaxy S11. Τώρα, η Sony δημοσίευσε ένα teaser βίντεο για τον επερχόμενο Sony IMX686 μαζί με δείγματα φωτογραφιών.

Τι αποκαλύπτει το βίντεο

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Weibo, από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας. Αν και δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικό με τα χαρακτηριστικά του Sony IMX686, οι φήμες θέλουν τον επερχόμενο αισθητήρα να είναι 64MP.

Sony IMX686, Sony IMX686: Teaser και τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών του αισθητήρα

Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία θα αποκαλύψει τον Sony IMX686 στις αρχές του 2020 και κάποιες κατασκευάστριες αναπτύσσουν ήδη τα πρώτα smartphones που θα τον διαθέτουν και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Όπως ήδη αναφέραμε, στο βίντεο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν με ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει τον Sony IMX686. Για την ακρίβεια, η εταιρεία σύνδεσε ένα πρωτότυπο του αισθητήρα σε υπολογιστή και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες.

Sony IMX686, Sony IMX686: Teaser και τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών του αισθητήρα

Τα δείγματα

Η Sony δεν δημοσίευσε τα τελικά αρχεία των φωτογραφιών σε πλήρη ανάλυση, αλλά στην ακόλουθη συλλογή μπορείτε να δείτε όλα τα δείγματα όπως τα καταγράψαμε μέσα από το βίντεο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georger

Μια χαρα αισθητήρας για να μπει σε ολα τα smartphone εκτός απο τα δικα της.
Ξερει αυτη την απόλυτη συνταγή της αποτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.