Πέμπτη
14/01/2016

Sony Multifunctional Light: Η λάμπα που ανοίγει την τηλεόραση και όχι μόνο [video]

H Sony ανακοίνωσε το Sony Multifunctional Light, μια έξυπνη λάμπα η οποία κάνει πολλά περισσότερα από το να φωτίζει το δωμάτιο ή το καθιστικό σας. Μπορεί να εντοπίσει την παρουσία σας μέσα στο σπίτι όταν κινείστε, να ανοίξει την τηλεόραση και όχι μόνο.

Το Sony Multifunctional Light μπορεί να ανοίξει το air condition αλλά και να λειτουργήσει ως σύστημα ενδοεπικοινωνίας από δωμάτιο σε δωμάτιο. Παίζει μουσική, ελέγχει τον θερμοστάτη αλλά λειτουργεί και ως συναγερμός που σας ειδοποιεί όταν εντοπίσει κίνηση στο σπίτι.

Οι λειτουργίες του Multifunctional Light μπορούν να ελεγχθούν μέσω του smartphone app. Μέσα θα έχει LED λάμπα από την Toshiba, που σημαίνει ότι δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτισμό ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή και την κυκλοφορία σε άλλες χώρες.

Δείτε το video:

Sony-Multifunction-Light-01-570

Sony-Multifunction-Light-02-570

Sony-Multifunction-Light-03-570

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Manolis λέει:

    ευτυχώς γιατί είχε κουραστεί ο αντίχειράς μου να πατάει τόσα χρόνια το on/off της τηλεόρασης!!! :p

    OK, μπράβο, ΑΛΛΟ ένα πράγμα να εκπέμπει πάνω από το κεφάλι μας…

    Στα χρήσιμα ότι ανιχνεύει κίνηση, στα κακά αυτό για την ενδοεπικοινωνία όσο αφορά ότι μπορεί να δυσλειτουργήσει και να μεταδίδει χωρίς άδεια σε άλλα δωμάτια…

  2. Ο/Η ChrisG λέει:

    τη παρουσία ατόμων και την ενεργοποίηση συσκευών πως θα την πραγματοποιεί;όπως είπε ο Manolis κι άλλες ακτινοβολίες μέσα στο σπίτι;εκτός κι αν χρησιμοποιεί κάτι άλλο…στο τέλος θα βγαίνουμε απο το σπίτι το βράδυ και θα φωσφορίζουμε σαν τον αγκαλίτσα.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.