Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Playstation vr2, Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.

Νωρίτερα φέτος, η Sony ανακοίνωσε τα σχέδιά της να προσθέσει υποστήριξη υπολογιστή για το headset VR της και μια νέα ρυθμιστική λίστα από τη Νότια Κορέα δείχνει επιτέλους τα πρώτα στοιχεία για έναν προσαρμογέα υπολογιστή PSVR2.

Playstation vr2, Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Η πιστοποίηση είναι από τις 27 Μαΐου και δείχνει τον προσαρμογέα που φέρει τον αριθμό μοντέλου CFI-ZVP1. Το επίσημο όνομα για τον προσαρμογέα είναι PlayStation VR2 PC adapter και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Sony αντιμετωπίζει χαμηλή ζήτηση για το PSVR 2 της, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα φέτος, με τα αποθέματα απούλητων αποθεμάτων να την αναγκάζουν να σταματήσει την παραγωγή της. Ο επερχόμενος προσαρμογέας υπολογιστή ίσως δελεάσει περισσότερους ανθρώπους να το αποκτήσουν αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και την τιμή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Εγώ το σκεφτόμουνα να γράψω γράμμα στον Αι-Βασίλη να μου το ετοιμάσει πακετάκι με έvα PS5 slim (ή pro αν έχει βγεί μεχρι τότε).. αλλά αν γίνει και αυτό με τον αντάπτορα.. είναι shut up and take my money κατάσταση… :p
Ναι, είναι ακριβό, ναι έχει καλώδιο, ναι τα ακουστικά είναι σκ*** (μπορείς να όμως να συνδέσεις και κάτι άλλο καλύτερο), αλλά η εμπειρία χρήσης είναι πολλά χρόνια μπροστά, οι υπόλοιποι θα φτασουν σε αυτό το επίπεδο προς τα τέλη της δεκαετίας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Οι προπαραγγελίες αυξήθηκαν κατά 50% στην Ταϊβάν

Η Sony έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο Xperia 1 VI, όπως ότι έχει αλλάξει την αναλογία διαστάσεων σε 19,5:9 από το προηγούμενο πολύ ψηλό και πολύ λεπτό 21:9

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro-C: Έρχεται με compact σώμα και ταχύτερη φόρτιση

Tο Insider Sony δημοσίευσε στο Χ μια εκπληκτικά λεπτομερή αναφορά για το επερχόμενο smartphone κορυφαίας κατηγορίας της Sony, το Xperia Pro-C.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.