Sony RDP-X50iP, Βάση ηχείων για iPhone και iPod

Το Sony RDP-X50iP είναι η τελευταία προσθήκη στην συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα των βάσεων με ηχεία, για συσκευές iPod και iPhone (3G/3GS) της Apple. Η καρδιά του είναι ένας ψηφιακός ενισχυτής και ηχεία, ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να αποδώσουν ισχύ 20W+20W RMS, με άλλα λόγια αρκετή ισχύ για να γεμίσει με ήχο κάθε δωμάτιο.

, Sony RDP-X50iP, Βάση ηχείων για iPhone και iPod

Οι μεγάλες διαδρομές των κώνων των ηχείων, το μεγάλο μήκος του αγωγού μεταφοράς του ήχου και τα διπλά ανοίγματα reflex, χαρίζουν στο RDP-X50iP τα χαρακτηριστικά του πλούσια και δυνατά μπάσα. Αυτά υποστηρίζουν την αναπαραγωγή καθαρών μεσαίων και ευκρινών υψηλών συχνοτήτων – η οποία βελτιώνεται με την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος (Digital Signal Processing, DSP).

Η χρήση του RDP-X50iP είναι ο ορισμός της απλότητας: τοποθετήστε απλά το δικό σας iPod ή iPhone για φόρτιση και ταυτόχρονα απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική. Το πολυκατευθυντικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων σας χαρίζει πλήρη έλεγχο του μενού αναπαραγωγής μουσικής για το iPod/iPhone, κι έτσι τα πάντα λειτουργούν με τον τρόπο ακριβώς που περιμένετε.

Αντί να βασίζεται σε διάφορες προ-ρυθμισμένες λειτουργίες για διαφορετικά μουσικά στιλ, το RDP-X50iP έχει βελτιστοποιηθεί για γενική χρήση και θα ικανοποιήσει πλήρως τον ακροατή με τον ήχο του, οποιοδήποτε είδος μουσικής και αν έχει επιλεγεί. Φαίνεται, τόσο όμορφο, όσο όμορφα ακούγεται και η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι τέτοια, ώστε να εναρμονίζεται με κάθε εσωτερικό χώρο.

, Sony RDP-X50iP, Βάση ηχείων για iPhone και iPod

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
loula

ποσο περιπου κοστιζουν??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.