Sony, Περίπου 1% το ποσοστό των προβληματικών PlayStation 4

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η κυκλοφορία του PlayStation 4 στην Βόρειο Αμερική, αφού πριν λίγες μέρες η Sony ανακοίνωσε ότι τις πρώτες 24 ώρες από την διάθεση του πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο κονσόλες. Ορισμένοι βεβαίως χρήστες, αντιμετώπισαν προβλήματα με τις κονσόλες τους, ωστόσο ο αριθμός των προβληματικών PlayStation 4 βρίσκεται μέσα στα επιτρεπτά όρια για την Sony.

Η Sony έκανε γνωστό ότι οι προβληματικές συσκευές δεν έχουν κάποιο μεμονωμένο πρόβλημα, και ότι διαπιστώθηκαν διάφορα προβλήματα που πιθανόν να οφείλονται στην γραμμή παραγωγής. Περίπου το 1% των κονσολών έχει διαπιστωθεί ότι είχαν πρόβλημα (μεγαλύτερο ποσοστό από το 0.4% που είχε εκτιμηθεί αρχικά από την εταιρεία). Η Sony εργάζεται σκληρά για να αντικαταστήσει τις προβληματικές κονσόλες το συντομότερο δυνατόν.

PlayStation 4, Sony, Περίπου 1% το ποσοστό των προβληματικών PlayStation 4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Απολύτως λογικό…

Βαγγέλης

Αφού έχουμε φτάσει πλέον σε τέτοιο επίπεδο να συγκρίνουμε κονσόλες και υπολογιστές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τέτοια ποσοστά βλάβης. Γιατί δηλαδή η κονσόλα πρέπει να χαλά, ενώ ο υπολογιστής δεν παθαίνει τίποτα για πάνω από 10ετία;

Ηλίας

Καλημέρα παιδιά. Πραγματικά αυτό τον καιρό ειχα ένα φοβερό δίλημμα. Pc ή κονσόλα ??? Είμαι κάτοχος ενός laptop και του ps3. Αρκετοί φίλοι πήγαν και έδωσαν 600 € για αναβάθμιση του παλιού σταθερού… :-/ ….πραγματικά δεν ξέρω. …

mpampis

@Ηλιας φιλε γνωμη μου αν παρεις κονσολα θα σου βγει ποιο οικονομικα θα την εχεις για μια εφταετια χαλαρα χωρις αναβαθμισεις ασε που το ps4 οπως και το ps3 θα βγαλει τρομερα αποκλειστικα παιχνιδια, για μενα ps4 με κλειστα ματια

costas

@βαγγελης πιος υπολογιστης δεν βγαζει προβληματα??????

costas

@ηλιας μια κονσολα τον γενναρη και ξεμπερδευεις

Ηλίας

Απλά το μόνο κόλλημα μου είναι τα κάπως ακριβά games. … αν και γενικά δεν είμαι του να πάρω και πολλά !!! Ξέρετε αν πρέπει να Κάνει κάποιος προ παραγγελία.?? Ή αν πάω να το πάρω έτσι δεννθα βρω????

fenomeno

καλα πιο fake δεν πεζει να ειναι η ειδηση ….στο κατω κατω ηλεκτρονικα μηχανηματα ειναι και εστω 1/10 θα βγαλει καποιο προβλημα !!!

mpampis

@Ηλιας αν εχεις υπομονη σε 3 – 4 μηνες απο την κυκλοφορια τους τα παιχνιδια τα βρισκεις κανα 40αρι ευρω

Nickolas

@Ηλίας
Το καλό με το playstation είναι οτι αν γραφτείς στο playstation plus με 15 ευρώ το τρίμηνο, έχεις κάθε μήνα δωρεάν παιχνίδια. Και δε μιλάω για παιχνίδια της κακιάς ώρας εγώ τον τελευταίο χρόνο έχω κατεβάσει Assasin’s creed 3, Sleeping Dogs, Uncharted 3, Mafia 2, και γω δε θυμάμαι πόσα ακόμη. Ρίξε μια ματιά τι υπάρχει αυτή τη στιγμή:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME
Το μόνο θέμα είναι οτι αν σταματήσεις τη συνδρομή δε μπορείς να τα κρατήσεις, αλλά δε νομίζω να κάνεις πάνω από μήνα για να τελειώσεις ένα παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα όταν έχεις χρήματα αγοράζεις και κανα καινούριο παιχνίδι.

Βαγγέλης

@costas: Δε μιλάμε για απλά κολλήματα και για ιούς! Μιλάμε για υπερθέρμανση και στέγνωμα της θερμικής πάστας στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών! Σου βγαλε εσένα πότε PC τέτοιο πρόβλημα; και στο λέω αυτό γιατί το χοντρό PS3 που είχα έτσι χάλασε και μετά πήρα το slim!

costas

@βαγγελης ειναι μηχανηματα ολα μπορουν να χαλασουν εμενα δουλευει το ps1 ακομα ειναι μην σου τυχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.