Δευτέρα
24/02/2014

Sony SmartEyeglass : official demo

Νέα κίνηση από την Sony, η οποία μας παρουσίασε το πρωτότυπο των SmartEyeglass στην έκθεση της Βαρκελώνης. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το SmartEyeglass αποτελεί την απάντηση της Sony στα Google Glass, αν και το project βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κάτοχος των γυαλιών βρίσκεται σε ένα αεροδρόμιο και λαμβάνει καθοδήγηση μέσω αυτών για να κάνει check-in. Άλλο παράδειγμα χρήσης αναφέρει την δυνατότητα ανάγνωσης του ονόματος κάθε παίκτη ενώ παρακολουθείς live έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, τα γυαλιά της Sony θα προσφέρουν και τις πιο “κλασσικές” δυνατότητες, όπως ανάγνωση μηνυμάτων, κ.α.

Εκ πρώτης όψεως όμως, τα SmartEyeglass δεν φαίνονται τόσο εντυπωσιακά όσο αυτά της Google αφού απαιτούν την χρήση ενός ασύρματου κοντρόλ για περιήγηση στο UI και χρήση της κάμερας.

Αυτή τη στιγμή, η Sony ετοιμάζει ένα SDK για τους developers, το οποίο είναι χτισμένο παρόμοια με αυτό του Sony SmartWatch 2. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα των νέων SmartEyeglass;

Sony-Smartglass_2

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Αποστόλης Ρόδος λέει:

    Ε ρε τι έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια μας…

  2. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    Έχει πολύ δρόμο μπροστά της…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.