Η Sony σταματά την παραγωγή του PS Vita

Sony, Η Sony σταματά την παραγωγή του PS Vita

Η Sony ανακοίνωσε πως σταματά κι επίσημα την παραγωγή του PS Vita, εντός του 2019, καθώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των smartphones, η παιχνιδομηχανή έμεινε πίσω.

Όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Senior Executive Producer της Sony, Hiroyuki Oda,η παραγωγή του PS Vita, θα σταματούσε το 2019 και δεν υπάρχουν για την ώρα πλάνα για το relaunch με κάποια άλλη μορφή της συσκευής. Το πρώτο μοντέλο PS Vita, κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το 2013 η Sony, κυκλοφόρησε μια λεπτότερη συσκευή.

Παρόλο που το σκεπτικό της εταιρείας, γύρω από μία συσκευή που έφερνε οπουδήποτε το gaming, προσφέροντας παράλληλα, εξαιρετική ποιότητα σε video και ήχο ήταν σωστή, το PS Vita, δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε η Sony, από το κοινό.

Η εξέλιξη του mobile gaming, βρήκε τα tablet και τα smartphones έτοιμα να το υποδεχθούν κι έτσι οι πελάτες, δεν έβρισκαν πια τον λόγο να αγοράσουν το PS Vita. Οι εταιρείες δεν ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να φέρουν τους τίτλους τους στην συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή.

Για την ώρα η Sony, θα αφοσιωθεί στην ανάπτυξη άλλων συσκευών της και το PS Vita, μπαίνει στο ντουλάπι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

“εξαιρετική ποιότητα σε video και ήχο ήταν σωστή” = Ο ήχος ήταν ένα χάλι (σαν gameboy ακούγεται) και η ποιότητα βίντεο δεν ήταν και τόσο καλή.
Η Sony πολύ αργά κατάλαβε το λάθος αυτό !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.