Sony Xperia Touch: Νέος android-powered προβολέας με touch λειτουργία [MWC 2017]

Η Sony, εκτός από τα νέα Xperia XZ Premium, XZs, XA1 και XA1 Ultra, παρουσίασε τον έναν ιδιαίτερο Android-powered προβολέα, τον οποίο αποκαλεί Xperia Touch.

Αν σας παραξενεύει το όνομα Xperia Touch για έναν προβολέα, είναι επειδή λειτουργεί παράλληλα και ως tablet, αφού ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιφάνεια στην οποία προβάλει ο προβολέας ως οθόνη αφής.

Για την ακρίβεια μπορείς να το χειριστείς όπως θα έκανες και με ένα tablet. Επιπλέον, αφού τρέχει Android μπορείς να έχει πρόσβαση στο Google Play Store, να κατεβάσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές και να παίξεις πάνω σε όποια επιφάνεια επιθυμείς.

Όλα μπορεί να φαίνονται ωραία μέχρι αυτή την στιγμή, ωστόσο η τιμή του είναι “τσιμπιμένη”. Θα κοστίζει περίπου 1.600 δολάρια, όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αυτή την άνοιξη.


Ολα τα νέα και οι εξελίξεις από την έκθεση MWC 2017, παρέα φέτος με τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Sony Xperia Touch Projector, Sony Xperia Touch: Νέος android-powered προβολέας με touch λειτουργία [MWC 2017]

Sony Xperia Touch Projector, Sony Xperia Touch: Νέος android-powered προβολέας με touch λειτουργία [MWC 2017]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Πολύ καλό…

ΦΝ

Εντυπωσιακό προϊόν… φέρνει το μελλον πιο κοντά…. κανει καθε επιφανεια πολυχριστικη & βάζοντας στον ίδιο χώρο επιπλεον επιφάνεια… Οταν οι τιμές πέσουν κατι ανάλογο θα υπάρχει σε πολλά σπίτια & επιχειρήσεις.

Panos7GR

Ευχαριστούμε Sony που το παρουσίασες! Ετσι μέχρι να κυκλοφορίσεις θα έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 10 παραλλαγές του προβολέα αυτού σε κινεζομάγαζα, Amazon, eBay στο 1/3 της τιμής του.

One

Οχι ρε Sony κατάργησες τα tablet για να μας δώσεις αυτο που δεν θα το αγορασει κανεις; Ειναι τρέλα αυτο που κάνεις. Δώσε ενα 4Κ HDR tablet να δεις τρέλες πωλήσεις που θα κάνει και ασε τις χαζομάρες.

Εγω που θελω καινούριο tablet αυτη τη στιγμη θα πρεπει να κοιταξω αλλού, οπως και για smartwatch που επισης τα σταμάτησες. Αμα χάνεις ετσι λεφτά απο δεδομένους πελατες, τοτε τι να περιμένεις απο τους υπόλοιπους…

Beowolf_Ahates

Εύγε Sony!
Αν και κανονικά αυτό έπρεπε να το κάνουν τα κινητά…ή μήπως βιάζομαι?

mixtri

Ως και αυτό μπέζελς έχει.

Lollipop

@mixtri μερικοί το έχετε παραχέσει

aptalikos

Αν και μου αρέσει σαν ιδέα στην πράξη αυτό που θα καταφέρουμε είναι να γδέρνουμε τα δάχτυλά μας και να λερώνουμε τους τοίχους.

Stathis

@mixtri προφανώς προσπάθησες να γίνεις αστείος… μάντεψε.. δεν τα κατάφερες καθόλου (εκτός αν πάρουμε την λέξη αστείος με την κακή της έννοια).

@One και τι δεν θα έδινα για να δω τον άξιο διάδοχο του z3 compact tablet μου… μέχρι τότε το συγκεκριμένο tablet δεν θα το άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.