Sony Wena 3: Μετατρέψτε κάθε ρολόι σε smartwatch

Wena, Sony Wena 3: Μετατρέψτε κάθε ρολόι σε smartwatch

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα γενιά έξυπνων strap για ρολόγια, με την ονομασία Wena 3. Το Wena 3 πρόκειται για λουράκι και όχι για smartwatch, το οποίο έχει όλες τις έξυπνες λειτουργίες για να μετατρέψετε οποιοδήποτε ρολόι έχετε σε smartwatch. Αν βέβαια θέλετε να το αγοράσετε, θα πρέπει να ταξιδέψετε στην Ιαπωνία, όπου και θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου με τιμή από 215 ευρώ.

Τι ακριβώς όμως είναι το Wena 3; Όπως είπαμε, πρόκειται στην κυριολεξία για ένα έξυπνο λουράκι για ρολόι, το οποίο έχει δική του, ασπρόμαυρη οθόνη αφής, προσφέρει μικρόφωνο και ηχείο για υποστήριξη του Alexa Assistant και υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές μέσω NFC. Επιπλέον, έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών και μπορεί να υπολογίσει το VO2 Max, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μετρητή βημάτων και ποιότητας ύπνου.

Το Wena 3 προσφέρει αδιαβροχοποίηση 5ATM, με τη μπαταρία του να διαρκεί έως και μία εβδομάδα. Όλες οι ενδείξεις και ο χειρισμός του smart strap γίνονται και από την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό. Τα προηγούμενα μοντέλα Sony Wena είχαν κυκλοφορήσει και σε αγορές της Ευρώπης, οπότε ίσως δούμε και το συγκεκριμένο μοντέλο.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
V

ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ (Μετατρέψτε κάθε ρολόι σε smartwatch)

Κώστας Λεοντιάδης

Καλησπέρα σας, δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς που βρήκατε λάθος στο κείμενο ή αν μεταφέραμε κάτι λάθος σε σχέση με την πηγή της είδησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.