Sony WH-1000XM4: Εμφανίζονται στο Walmart με τιμή 348 δολάρια

, Sony WH-1000XM4: Εμφανίζονται στο Walmart με τιμή 348 δολάρια

Τα WH-1000XM3 είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς στο χώρο των ANC headphones, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις τόσο στους κριτικούς όσο και στους καταναλωτές, ενώ η Sony αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα το διάδοχο τους.

Το κατάστημα Walmart ανέβασε κατά λάθος τη σελίδα αγοράς των επερχόμενων WH-1000XM4, αποκαλύπτοντας μας αρκετές πληροφορίες. Αρχικά, η τιμή των ακουστικών φαίνεται να είναι 348 δολάρια, όσο δηλαδή κόστιζαν και τα προηγούμενα όταν κυκλοφόρησαν. Επίσης, θα προσφέρουν έως και 30 ώρες συνεχόμενης ακρόασης μουσικής, ενώ η γρήγορη φόρτιση επιτρέπει μέσα σε 10 λεπτά επιπλέον 10 ώρες χρήσης.

Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό είναι ο έλεγχος μέσω αφής των ακουστικών, ενώ μπορούν ταυτόχρονα να συνδεθούν με έως και δύο συσκευές. Τέλος, η ψηφιακή μείωση θορύβου γίνεται ακόμα καλύτερη, χάρη στα επιπλέον ενσωματωμένα μικρόφωνα της συσκευής. Τα WH-1000XM4 υποστηρίζουν το πρότυπο LDAC, ενσωματώνοντας 40mm drivers με LCP για Hi-Res Audio, για αναπαραγωγή πλήρους φάσματος συχνοτήτων έως και 40 kHz.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.