Τετάρτη
08/01/2014

Sony XSP-N1BT, Κάνε το Xperia smartphone σου σύστημα Infotainment για το αυτοκίνητο

Η Sony βασίστηκε σε μία απλή ιδέα για να αποκτήσεις το πρώτο σου προηγμένο σύστημα Infotainment στο αυτοκίνητο, την “κονσόλα” Sony XSP-N1BT. Πρόκειται για ένα double-DIN smartphone dock, που μπορεί να δεχτεί έως και το Sony Xperia Z Ultra (οι διαστάσεις του είναι 180 x 100 χιλιοστά, ενώ οι διαστάσεις του “Z Ultra” είναι 179.4 x 92.2 χιλιοστά).

Το Sony XSP-N1BT συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth ή USB, με το pairing να πραγματοποιείται με την βοήθεια της τεχνολογίας NFC. Ορισμένα επίσης Sony Xperia smartphones όπως τα τελευταία Sony Xperia Z, Xperia Z1 και Xperia Z Ultra διαθέτουν στην αριστερή πλευρά pins φόρτισης με μαγνήτη, και έτσι η τροφοδοσία του κινητού μέσω του Sony XSP-N1BT είναι απλή διαδικασία.

Προσαρμόζοντας το κινητό στο dock, και με την βοήθεια του Sony App Remote, το smartphone μετατρέπεται στην οθόνη του συστήματος infotainment παρέχοντας παράλληλα ένα απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας ιδανικό για ένα αυτοκίνητο.

Το Sony XSP-N1BT παρέχει AM/FM radio, CD Audio player καθώς και USB player ενώ παρέχεται και τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να το ελέγχετε ακόμα και όταν δεν έχετε συνδέσει το κινητό. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την διαθεσιμότητα ή το κόστος του.

Sony XSP-N1BT

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Καλημέρα στο techblog, καλή φάση πάντως αυτό με το dock, όλο κολπάκια είναι η Sony σαν και αυτό με την πρόσθετη κάμερα.
    Τουλάχιστον δεν θα έχουμε και θέμα να σπάσουνε το αμάξι για ένα cdplayer…. και πέρα από την πλάκα μου ‘χει τύχη.

  2. Ο/Η MANOS λέει:

    Πολύ έξυπνο, μπράβο στην Sony!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.