Η SpaceX θέλει να στείλει 2 τουρίστες στο διάστημα το 2018

Μπορεί το όνειρο των περισσότερων είναι να ταξιδέψουν σε ένα εξωτικό μέρος στη Γη, όμως άλλοι θέλουν να πάνε ακόμη πιο μακριά και η SpaceX δηλώνει έτοιμη γι αυτό.

Στο μέλλον ο διαστημικός τουρισμός θα είναι το next big thing και η SpaceX ανακοίνωσε πως το 2018 θα στείλει δυο τουρίστες στο διάστημα.

Οι δυο πρώτοι τουρίστες έχουν ήδη πληρώσει την προκαταβολή για το επερχόμενο ταξίδι τους. “We are excited to announce that SpaceX has been approached to fly two private citizens on a trip around the moon late next year. They have already paid a significant deposit to do a moon mission. Like the Apollo astronauts before them, these individuals will travel into space carrying the hopes and dreams of all humankind, driven by the universal human spirit of exploration”, ήταν η επίσημη δήλωση της εταιρείας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για διαστημικό τουρισμό. Έχει ακουστεί ότι τουρίστες που ήθελαν να πάνε στο διάστημα πλήρωσαν στην ρωσική κυβέρνηση το ποσό των 20 εκατ. δολαρίων για ένα ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η SpaceX δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ατόμων που θα ταξιδέψουν, ούτε πόσα πλήρωσαν. Η εταιρεία θεωρεί ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς και άλλοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να πάνε στο διάστημα.

, Η SpaceX θέλει να στείλει 2 τουρίστες στο διάστημα το 2018

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
basilist

Δεν στέλνετε τον Τσίπρα μπας και ακολουθήσουν και τα άλλα πρόβατα της βουλής?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Internet IoT SpaceX

SpaceX: Η δορυφορική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της Starlink έρχεται το 2024

Ο ιστότοπος της Starlink μας ενημερώνει για τα σχέδιά της για μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που παρέχεται μέσω δορυφόρου.

Internet Elon Musk featured SpaceX

Starlink: Το δορυφορικό ίντερνετ δεν αφορά ακόμα τους Έλληνες

Το δορυφορικό ίντερνετ της Starlink, το οποίο ανήκει στο SpaceX και έχει επικεφαλής τον Elon Musk, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.

Internet Elon Musk SpaceX Tesla

Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

O σκηνοθέτη Alex Gibney, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το “Steve Jobs: The Man in the Machine, Zero Days” ετοιμάζει ένα αυστηρό πορτρέτο του Elon Musk.