Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Speck, Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ. Με δεδομένη την αξία τους, η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος για να προστατεύσει το αγαπημένο του premium smartphone είναι να αγοράσει την αντίστοιχη θήκη προστασίας της Speck.

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της Speck είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και η δημιουργία θηκών που προστατεύουν premium συσκευές από πτώσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά. Η Speck έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες πατέντες, οι οποίες επιδεικνύουν την ενεργό δράση της εταιρείας στον τομέα αυτό.

Όπως είναι λογικό, στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία, πουλώντας premium θήκες. Καμία όμως δεν προσφέρει το επίπεδο προστασίας σε πτώσεις κι σκόνη που παρέχουν οι θήκες της Speck.

Η Speck ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής.

Σήμερα στην Αμερική, η Speck είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής θηκών. Στην Ελλάδα θα βρείτε διαθέσιμες τις θήκες της Speck από τις σειρές Presidio Perfect-Clear, Presidio Grip, Presidio Pro και Presidio Inked, για όλα τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra.

Τις θήκες Speck θα τις βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της χώρας μας όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Presidio Perfect-Clear και Presidio Inked

Η Presidio Perfect-Clear σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να προστατεύσουν το smartphone τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν το υπέροχο design του. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη δεν μπορεί να γδαρθεί και παραμένει πλήρως διάφανο για πολύ μεγάλο διάστημα.

Επιπλέον, η Presidio Perfect-Clear προστατεύει το smartphone από πτώσεις ύψους έως 4 μέτρα και έχει ανεπτυγμένα bezels για την αποφυγή ζημιάς στην οθόνη. Επίσης είναι καλυμμένη με ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό, ώστε να προσφέρει την απόλυτη προστασία από τα βακτήρια.

Η Presidio Inked προσφέρει ότι και η Presidio Perfect-Clear, απλώς δεν είναι διάφανη και διαθέτει ένα μοτίβο μελανιού που δίνει την οπτική ψευδαίσθηση του μαρμάρου.

Παρά την αυξημένη προστασία που προσφέρουν, η Presidio Perfect-Clear και Inkeds είναι τόσο λεπτές που δεν γίνονται αντιληπτές στην αφή. Ενώ η Perfect-Crear είναι απόλυτα διάφανη και κυριολεκτικά ξεχνάς ότι υπάρχει.

Presidio 2 Pro

Όπως αναφέρει και η Speck, οι Presidio 2 είναι οι πιο εξελιγμένες θήκες που έχει σχεδιάσει ποτέ. Προσφέρουν την απόλυτη προστασία από πτώσεις και είναι απίστευτα ανθεκτικές, χάρη στη νέα επαναστατική τεχνολογία Armor Cloud.

Συγκεκριμένα, η Presidio 2 Pro προσφέρει προστασία από πτώσης ύψους έως και 4 μέτρα. Εξωτερικά είναι καλυμμένες με ειδικό matte υλικό, το οποίο κάνει τη θήκη πιο ανθεκτική και προσφέρει πιο ευχάριστη αίσθηση στο άγγιγμα.

Σχεδιαστικά, τα ανεπτυγμένα bezels της Presidio 2 Pro προστατεύουν την οθόνη του smartphone σε περίπτωση που πέσει με την εμπρός όψη. Παρά το γεγονός ότι οι νέες Presidio 2 είναι πιο ανθεκτικές η Speck κατάφερε να μειώσει το πάχος τους κατά 10%.

Τέλος, οι Presidio 2 Pro είναι καλυμμένη με αντιβακτηριδιακή επίστρωση που καταπολεμά τα βακτήρια κατά 99%, και διαθέτει επανασχεδιασμένα κουμπιά για καλύτερη απόκριση και πιο premium αίσθηση.

Presidio Grip

Η Presidio Grip είναι ιδιαίτερα λεπτή, με αντιολισθητικό σχεδιασμό, και προστατεύει τη συσκευή από πτώσεις ύψους έως 4 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει δύο στρώματα προστασίας με ειδικές εξοχές απορρόφησης των κραδασμών, και bezels που προεξέχουν ώστε να προστατεύουν καλύτερα την οθόνη.

Εκτός από τη βασική Presidio Grip η Speck προσφέρει παραλλαγές σχεδόν όλων των θηκών της με Grip σχεδιασμό.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Νέες αναβαθμισμένες θήκες προστασίας από πτώσεις και σκόνη

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της Speck είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και η δημιουργία θηκών που προστατεύουν premium συσκευές από πτώσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά.