SPECK: Ανθεκτικές θήκες σχεδιασμένες για σύγκρουση!

Η αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής θηκών SPECK είναι θυγατρική της Samsonite και ιδρύθηκε το 2001. Σήμερα δημιουργεί premium θήκες για premium μοντέλα smartphones όπως iPhone και Samsung και Huawei τα ακριβά αλλά και για άλλες συσκευές όπως iPad και MacBook. Στην Αμερική είναι δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής θηκών. Γιατι αν ειναι να δώσεις 800 ευρώ και πάνω για ένα smartphone καλό θα είναι να το προστατεύεις όπως του χρειάζεται.

Αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ τις θήκες Presidio Stay Clear, έχω μία για το Huawei P30 Pro και μια το Samsung Galaxy S10+. Η SPECK αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες θήκες έχουν δοκιμαστεί και προσφέρουν ασφάλεια αν το κινητό πέσει από ύψος έως και 2.4 μέτρα. Εγώ το έχω δοκιμάσει και με τα δυο κινητά και μάλιστα τα αφήνω να πέσουν κάτω χτυπώντας σε μια από τις γωνίες και δεν έπαθαν τίποτα.

θήκες SPECK, SPECK: Ανθεκτικές θήκες σχεδιασμένες για σύγκρουση!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η SPECK σας δίνει εγγύηση ότι το κινητό που θα προστετεύει δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, αν δείτε όμως τις θήκες από κοντά θα καταλάβετε ότι έχουν “τεχνολογία” μέσα τους και δεν είναι απλές θήκες σιλικόνης. Σύμφωνα με την SPECK το υλικό κατασκευής των θηκών της σειράς Presidio Stay Clear δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου.

Τις θήκες SPECK μπορείτε να τις βρείτε και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Η COSMOTE τρέχει μια προσφορά όπου με την αγορά θήκης SPECK για smartphones δίνει δώρο και ένα Speck Grab Tab δωρεάν αξίας 9.99 ευρώ.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν για το P30 Pro στο 21:10 λεπτό του hands-on video review.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα οι αντίστοιχες θήκες προστασίας της Speck.