Speck Presidio Grip: Ειδικές αντιολισθητικές θήκες προστασίας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά

https://youtu.be/cbUKS1i_GAQ

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αγοράζουμε θήκες είναι για να προστατεύσουμε τις συσκευές μας από τις πτώσεις. Ωστόσο, αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι ότι μία απλή θήκη σιλικόνης δεν προσφέρει καμία προστασία.

Ουσιαστική προστασία προσφέρουν μόνο θήκες όπως αυτές της SPECK, η οποία έχει αναπτύξει υλικά και τεχνολογίες που βοηθούν στην προστασία του κινητού μας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά.

SPECK θήκες, Speck Presidio Grip: Ειδικές αντιολισθητικές θήκες προστασίας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά

Επιπλέον, η SPECK έχει τελειοποιήσει τις διαδικασίες κατασκευής των θηκών της, προσφέροντας στις ίδιες αντοχή στον χρόνο και τις κακουχίες, και στο κινητό μας την απόλυτη προστασία.

Αυτό που κάνει την SPECK να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου είναι ότι επιλέγει προσεκτικά τις συσκευές για τις οποίες κατασκευάζει θήκες. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στον σχεδιασμό τους.

SPECK θήκες, Speck Presidio Grip: Ειδικές αντιολισθητικές θήκες προστασίας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά

Συνήθως, η SPECK επιλέγει premium smartphones, όπως για παράδειγμα το OnePlus 7 Pro για το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε τη θήκη Presidio Grip. Η θήκη αυτή προσφέρεται ήδη για αρκετές συσκευές της Apple και της Samsung.

Η Presidio Grip είναι ιδιαίτερα λεπτή, με αντιολισθητικό σχεδιασμό, και προστατεύει τη συσκευή από πτώσεις ύψους έως 3 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει δύο στρώματα προστασίας με ειδικές εξοχές απορρόφησης των κραδασμών, και bezels που προεξέχουν ώστε να προστατεύουν καλύτερα την οθόνη.

SPECK θήκες, Speck Presidio Grip: Ειδικές αντιολισθητικές θήκες προστασίας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά

Η Speck διαθέτει θήκες για premium συσκευές της Apple (iPhone, iPad και MacBook), της Samsung, της Huawei, και άλλων.

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να την προμηθεύει από το online κατάστημα της εταιρείες, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα οι αντίστοιχες θήκες προστασίας της Speck.