Spring Forward: Τι περιμένουμε από το σημερινό event της Apple

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Apple σε περίπου 8 ώρες και κάτι, ή αλλιώς 7 ώρα Ελλάδος, έχει προγραμματίσει launch event το οποίο από τις προσκλήσεις που απέστειλε στον τύπο, ονομάζει Spring Forward. Αυτό που περιμένουμε σίγουρα είναι η ανακοίνωση του Apple Watch το οποίο βεβαίως έχει αποκαλυφθεί από τον Σεπτέμβριο, αλλά περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα.

Το Apple Watch αναμένεται να είναι πολύ σημαντική ανακοίνωση για την ίδια την Apple η οποία θα μπει σε μια νέα αγορά που εκτιμάται από αναλυτές ότι θα πάρει το 55% του συνολικού μεριδίου. Ωστόσο, η είσοδος της Apple στα wearables αναμένεται να βοηθήσει και τους ανταγωνιστές της καθώς θα δώσει σημαντική ώθηση στην αγορά η οποία θα πάρει μπροστά.

Το Apple Watch γνωρίζουμε ότι θα έρθει σε διάφορες εκδόσεις με το Apple Watch Sport να είναι το πιο οικονομικό στα 350 δολάρια και το πιο ακριβό είναι το πολυτελές Apple Watch Edition, έρχεται σε δυο διαφορετικά μεγέθη, θα έχει κάποια αντοχή στο νερό, η μπαταρία του δυστυχώς θα χρειάζεται καθημερινή φόρτιση. Οι βασικές λειτουργίες του θα σχετίζονται με την υγεία του χρήστη, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και η Apple θέλει να το προωθήσει ως προϊόν μόδας.

Σήμερα όμως μπορεί να μην δούμε μόνο την ανακοίνωση του Apple Watch, η οποία ουσιαστικά δεν είναι ανακοίνωση αφού το ρολόι το έχουμε δει από τον Σεπτέμβριο.

iPad Pro
Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για το μεγάλο iPad με 12.9 ιντσών οθόνη, το οποίο διαρρέει ως iPad Pro, iPad Plus ή iPad Max. Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε να λανσάρεται σήμερα από την Apple.Το iPad Pro λέγεται ότι θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

MacBook Air Retina
Επιπλέον, ακούμε για το 12ιντσο MacBook Air στο οποίο θα έρθει με Retina οθόνη, θα είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ MacBook Air που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple, χωρίς USB θύρα, SD slot και MagSafe connector. Αντιθέτως, θα έχει reversible USB θύρα (Type C), standard βύσμα ακουστικών και μάλλον διαφορετικό τρόπο φόρτισης.

iOS
Όσο για το software, περιμένουμε την διάθεση του iOS 8.2 το οποίο φέρνει υποστήριξη του Apple Watch αλλά και την ανακοίνωση της public beta έκδοσης για το iOS 8.3, κάτι που θα κάνει η Apple για πρώτη φορά.

apple launch event, Spring Forward: Τι περιμένουμε από το σημερινό event της Apple

apple launch event, Spring Forward: Τι περιμένουμε από το σημερινό event της Apple

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τριαντάφυλλος

καλημέρα.εμεις που εχουμε windows σε ποια σελιδα μπορουμε να δουμε το event?

Headache

https://www.apple.com/live/

Απαραίτητη εγκατάσταση Safari Browser (εαν δεν εχει αλλάξει κάτι).

Andrew

Επίσημα σε καμία… Ανεπίσημα, κάποιος με mac που να το βλεπει, μπορει να το ξαναδώσει ως ελευθερο stream. Ψάξε εκείνη την ώρα στο ustream, και θα βρεις κατι σιγουρα…

TechGeek

Χωρίς mac, iphone, ipad, apple tv συσκευή δεν μπορείς να δεις το video.
Αλλιώς υπάρχουν άπειρα live blogs που απλός γράφουνε και ενημερώνουν με εικόνες

παναγιωτης
Βασίλης

Δείτε το από δω :
https://youtu.be/dq0j1zLzgZo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i