SPUD: Η 24 ιντσών οθόνη που χωράει στην τσάντα [video]

Εάν ανήκετε σε αυτούς που ταξιδεύουν συχνά, τότε θα χρησιμοποιείτε επίσης συχνά το laptop σας. Για όσους έχουν συνηθίσει στο γραφείο ή στο σπίτι να έχουν μεγάλη οθόνη, τότε αυτή του λάπτοπ ίσως μοιάζει μικρή και όχι τόσο βολική.

Πως θα σας φαινόταν να είχατε τη δυνατότητα να πάρετε μαζί στην βαλίτσα ή την τσάντα σας μια οθόνη 24 ιντσών; Αυτό οραματίζονται να κάνουν οι δημιουργοί του SPUD μέσα από ένα KickStarter project.

Η οθόνη ονομάζεται Spontaneous Pop-up Display (SPUD), πρόκειται ουσιαστικά για μια 24″ οθόνη που μπορεί να μαζευτεί και να μπει στην τσάντα σου και όποτε θελήσεις την ανοίγεις σαν ομπρέλα. Επομένως όποτε χρειαστείς μια μεγαλύτερη οθόνη, την έχεις πάντα μαζί σου.

Οι δημιουργοί της SPUD αναφέρουν ότι χρησιμοποιεί custom οπτικά σε συνδυασμό με την τελευταία DLP τεχνολογία προκειμένου να δώσει την καθαρή και φωτεινή εικόνα που θέλεις. Με την χρήση HDMI καλωδίου ή ασύρματου αντάπτορα, το SPUD μπορεί να συνδεθεί σε κινητό, tablet ή laptop.

Ωστόσο, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Αν θέλεις μια φορητή οθόνη για να την παίρνεις παντού, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις την ανάλυση. Η ανάλυση της SPUD είναι στα 720p. Επιπλέον, μπορεί να διπλώνει τόσο ώστε να μεταφερθεί εύκολα, όμως όταν ανοίγει είναι αρκετά ογκώδης.

Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για μια αρκετά καλή ιδέα. Η καμπάνια είναι διαθέσιμη στο KickStarter όπου ζητά 33.000 δολάρια, έχει καταφέρει να μαζέψει 194.298 δολάρια και απομένουν 43 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

spud 24inch display, SPUD: Η 24 ιντσών οθόνη που χωράει στην τσάντα [video]

spud 24inch display, SPUD: Η 24 ιντσών οθόνη που χωράει στην τσάντα [video]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Καλό αρκεί να βγει σε μια καλή τιμή στην αγορά όταν θα κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.