Star Wars Lightsaber Academy για τους μικρούς padawans

Star Wars Academy, Star Wars Lightsaber Academy για τους μικρούς padawans

Το φθινόπωρο η Hasbro, πρόκειται να κυκλοφορήσει το Star Wars Lightsaber Academy. Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι με φωτόσπαθα, τα οποία μέσω Bluetooth συνδέονται με την εφαρμογή κι έτσι οι μικροί μας φίλοι, μαθαίνουν να τα χειρίζονται.

Το Lightsaber Academy, το οποίο θυμίζει το αντίστοιχο της Lenovo (Jedi Challenges), αποτελείται από φωτόσπαθα με προσαρμοσμένο μέγεθος, τα οποία συνδέονται με την αντίστοιχη εφαρμογή, ενώ έχουν ανιχνευτή κίνησης προκειμένου οι μικροί padawans, να εκπαιδευτούν σωστά.

Star Wars Academy, Star Wars Lightsaber Academy για τους μικρούς padawans

Το βασικό σετ, το οποίο περιλαμβάνει ένα φωτόσπαθο (Yoda, Rey, Darth Vader, Luke Skywalker, ή Kylo Ren), θα κοστίζει 50 δολάρια. Η εφαρμογή θα μαθαίνει στον παίχτη, διαφορετικές πόζες και συστήματα μάχης, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για 1v1.

Star Wars Academy, Star Wars Lightsaber Academy για τους μικρούς padawans

Όσο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, βελτιώνεται και ο παίχτης εξελίσσεται, τόσο η εφαρμογή θα ξεκλειδώνει νέα συστήματα μάχης. Μένει να μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ή πού θα το βρούμε online.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Internet featured Star Wars

Σπίτι Star Wars για ένα ταξίδι σε κάποιον πολύ μακρινό γαλαξία, με 443€ η βραδιά

Στη Florida άνοιξε τις πόρτες του και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ένα σπίτι με θέμα το Star Wars. Έχει 9 υπνοδωμάτια και δέχεται μέχρι 16 επισκέπτες.

Internet Star Wars

Kenobi: Η νέα Star Wars σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Η τελευταία προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars θα είναι η σειρά Kenobi, η οποία θα αφορά τον Obi-Wan Kenobi, και θα προβληθεί στη Disney+.

Gear featured Star Wars

Star Wars Instant Pots: Ηλεκτρικές κατσαρόλες από άλλο γαλαξία

Μία εταιρεία κατασκευής σκευών μαγειρικής δημιούργησε τη σειρά Star Wars Instant Pots, η οποία φέρνει τη δύναμη στα χέρια του μάγειρα.