Στρατηγική συνεργασία για την HONOR & την premium αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE

HONOR ALTERLIFE, Στρατηγική συνεργασία για την HONOR & την premium αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE

Η premium αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE και τα νεανικά HONOR smartphones ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία γεμάτη ενέργεια και πολλές εκπλήξεις. Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών, καινοτόμων και νεανικών συνεργιών για την HONOR με τα κορυφαία brands της αγοράς.

«Για πρώτη φορά smartphone brand τολμά τόσο ιδιαίτερες συνεργασίες, τοποθετείται και επεκτείνει την παρουσία του σε όλα εκείνα τα σημεία που οι καταναλωτές συχνάζουν, αγαπούν και επιλέγουν να περνούν το χρόνο τους» δηλώνει ο Δημήτρης Ρίζογλου Διευθυντής Μάρκετινγκ της HONOR.

Η αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE απαριθμεί πάνω από 25 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από μια καινοτόμα προσέγγιση των υπηρεσιών της η ALTERLIFE αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στο κομμάτι του Fitness & Wellbeing για την HONOR, μιας και μόνον η ALTERLIFE γνωρίζει το FITNESS EXCELLENCE.

Στα flagship καταστήματα και σε βιτρίνες της αλυσίδας θα τοποθετηθούν τα HONOR Corners στα οποία τα μέλη του ALTERLIFE θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τόσο την νέα σειρά wearable όσο και τα νεανικά smartphones της εταιρίας.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Αρα η συνεργασία τους ειναι η Honor να πουλήσει κινητά μεσα σε gyms ! Καταπληκτική συνεργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.