Τεχνητά super δέντρα σε πάρκο της Σιγκαπούρης

Gear

18 τεχνητά super δέντρα κατασκευάζονται σε πάρκο αναψυχής στη Σιγκαπούρη που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουνίου. Τα δέντρα ύψους έως και 50 μέτρα χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώνουν ηλεκτρική ενέργιεα μέσω φωτοβολταϊκών πάνελ, νερό βροχής αλλά και ως συστήματα εξαερισμού για τις εγκαταστάσεις του πάρκου. Εντυπωσιακό!

, Τεχνητά super δέντρα σε πάρκο της Σιγκαπούρης

, Τεχνητά super δέντρα σε πάρκο της Σιγκαπούρης

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Οι ανθρωποι ειναι μπροστα..

mixalis

ετυχε να παω για 5 μερες πριν 3 χρονια..ειναι πολυ μπροστα και δεν σταματανε να φτιαχνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;