Surface event: Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft

, Surface event: Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft

Πλούσια ήταν η συγκομιδή από το Microsoft Surface event με αρκετές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Εκτός από τα περιφερειακά της, η Microsoft παρουσίασε το Surface Go 3 και το Surface Pro 8.

Ειδική αναφορά γίνεται σε άλλο σημείο στο Microsoft Surface Duo 2. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις ανακοινώσεις στο hardware που έκανε η Microsoft στο Surface event. Στο πεδίο των laptops έχουμε το νέο Surface Laptop Studio που αποτελεί την εξέλιξη του Surface Book, το Surface Pro 8 και το Surface Go 3. Όλες οι συσκευές της Microsoft θα μπορούν να συνεργαστούν με το Slim Pen 2 που αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή του stylus από την Microsoft.

Tο Surface Laptop Studio δεν έχει αποσπώμενη οθόνη, φέρει επεξεργαστή Intel Core H35 και γραφικά NVIDIA GeForce RTX, με οθόνη 14.4 ιντσών, μεγάλη αυτονομία και τιμές που θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 1600 δολάρια. Το Surface Pro 8 είναι μία 2 σε 1 πρόταση, με οθόνη 13 ιντσών στα 120 Hz, επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς, μπροστινή κάμερα στα 5 Megapixel και πίσω κάμερα στα 10 Megapixel. H τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 1100 δολάρια.

, Surface event: Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft

To Surface Pro X θα είναι κάπως πιο προσιτό σε κόστος και θα προορίζεται προς χρήση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το Surface Go 3 θα είναι διαθέσιμο με επεξεργαστές Intel Pentium Gold 6500Y και Intel Core i3-10100Y, με οθόνη 10.5 ιντσών και κάμερες 1080p. Το απλό WiFi μοντέλο θα ξεκινά από τα 400 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Η Microsoft παρουσίασε στο Surface event και ένα ποντίκι, το Ocean Plastic Mouse, που είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά που συλλέχθηκαν από τους ωκεανούς.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Θεούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.