Surface Go 2: Οι πρώτες εικόνες δείχνουν μικρά bezel και μεγάλη οθόνη

, Surface Go 2: Οι πρώτες εικόνες δείχνουν μικρά bezel και μεγάλη οθόνη

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες συσκευές της σειράς Surface σε ειδικό event μέσα στο μήνα. Εκεί θα δούμε τις ανανεωμένες εκδόσεις των Surface Laptop και Surface Book, καθώς και το Surface Go 2.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως τα Surface Keyboards του πρώτου μοντέλου θα ταιριάζουν και στο δεύτερο. Βέβαια, η Microsoft θα κυκλοφορήσει και νέα, ειδικά σχεδιασμένα για το Surface Go 2 πληκτρολόγια, στα χρώματα Ice Blue, Poppy Red, Platinum και Black. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, φήμες κάνουν λόγω και για τέσσερις νέες χρωματικές επιλογές Surface Pen, ώστε να ταιριάζουν με τα παραπάνω keyboards.

, Surface Go 2: Οι πρώτες εικόνες δείχνουν μικρά bezel και μεγάλη οθόνη

Η οθόνη της συσκευής δεν έρχεται μόνο μεγαλύτερη, αλλά και αναβαθμισμένη, με την ανάλυση να ανεβαίνει στα 1920×1280 από τα 1800×1200 του Surface Go. Οι δύο επιλογές επεξεργαστών είναι οι Intel Pentium Gold 4425Y και Intel Core m3-8100Y. Οι επιδόσεις τις συσκευής δεν αναμένονται να είναι και η καλύτερες, καθώς και οι δύο επεξεργαστές είναι δύο πυρήνων, με τη Microsoft να δίνει περισσότερη έμφαση στην χαμηλή κατανάλωση.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε LTE και WiFi 6 εκδόσεις, με το βασικό μοντέλο με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου να τιμολογείται στα 459 Ευρώ, ενώ το μοντέλο των 8GB RAM και 128GB ROM να φτάνει τα 629 Ευρώ, με τις δύο προτάσεις να έρχονται με τον επεξεργαστή 4425Y. Δε γνωρίζουμε τίποτα για τις τιμές των LTE και m3 μοντέλων, κάτι που θα μάθουμε λογικά στην επίσημη παρουσίαση.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.