Suunto 9 Peak: Το λεπτότερο, ισχυρότερο και ανθεκτικότερο smartwatch της εταιρείας

Suunto, Suunto 9 Peak: Το λεπτότερο, ισχυρότερο και ανθεκτικότερο smartwatch της εταιρείας

Η Suunto, παγκόσμια ηγέτιδα στα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές κατάδυσης και τα όργανα ακριβείας, παρουσιάζει το νέο, εμβληματικό Suunto 9 Peak, το λεπτότερο, ισχυρότερο και αναμφισβήτητα ανθεκτικότερο ρολόι στην ιστορία της. Εμπνευσμένο από το βραβευμένο Suunto 9 Baro, το Suunto 9 Peak έχει κατασκευαστεί για να σας συντροφεύει σε κορυφαίες και έντονες εμπειρίες, ενώ χάρη στη λεπτή του σχεδίαση ταιριάζει τέλεια στον καρπό προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Δοκιμασμένο στις πλέον δύσκολες συνθήκες, το Suunto 9 Peak διαθέτει δυνατότητα καταγραφής GPS έως και 170 ώρες στη λειτουργία Tour, λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα και πλήρη φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα, ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των χρηστών για ένα αθλητικό wearable, που αποτελεί ταυτόχρονα εργαλείο προπόνησης και σύντροφο στην περιπέτεια.

Suunto, Suunto 9 Peak: Το λεπτότερο, ισχυρότερο και ανθεκτικότερο smartwatch της εταιρείας

Το Suunto 9 Peak προσφέρει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της κατηγορίας του για τα οποία είναι ήδη γνωστό το Suunto 9. Ανάμεσά τους είναι η επιλογή λειτουργίας για περισσότερα από 80 αθλήματα (τρέξιμο, πεζοπορία, mountain bike, σκι, κολύμβηση, κ.ά.), η δυνατότητα εξατομίκευσης των πληροφοριών της οθόνης, ώστε να αναγράφονται εκείνα τα στοιχεία που αφορούν πιο άμεσα στην άσκησή σας, η ακριβής καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό, λεπτομερείς μετεωρολογικές πληροφορίες και εκτεταμένες δυνατότητες πλοήγησης μέσω του ρολογιού.

Στις νέες, αναβαθμισμένες δυνατότητες του Suunto 9 Peak συμπεριλαμβάνονται:
  • Μινιμαλιστικό σκανδιναβικό design, 37% λεπτότερο και 36% ελαφρύτερο σε σύγκριση με το βραβευμένο Suunto 9 Baro
  • Μετρήσεις των επιπέδων οξυγόνου του αίματος για εύκολο προσδιορισμό του βαθμού προσαρμογής σε μεγάλα υψόμετρα
  • Αυτόματη προσαρμογή της έντασης του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού
  • Ταχύτερη φόρτιση: Πλήρης φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα
  • Βελτιωμένο λουράκι με νέο, μεταλλικό κούμπωμα
  • Επιπρόσθετη πρόσοψη ρολογιού που αναγράφει τις εβδομαδιαίες μετρήσεις των προπονήσεών σας και σας εμπνέει να υιοθετήσετε νέες συνήθειες

Suunto, Suunto 9 Peak: Το λεπτότερο, ισχυρότερο και ανθεκτικότερο smartwatch της εταιρείας

Το Suunto 9 Peak είναι συμβατό με την εφαρμογή Suunto app, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν στο σχεδιασμό των διαδρομών τους θερμικούς χάρτες (heatmaps) και δημοφιλή σημεία αφετηρίας, που στη συνέχεια μπορούν να μεταφερθούν στο ρολόι για πλοήγηση εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή για το κινητό επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέες διαδρομές, να δημιουργούν σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και να ανατρέχουν σε παλαιότερες εμπειρίες τους με τη βοήθεια των θερμικών χαρτών (heatmaps). Επιπλέον, έχει διπλασιαστεί η ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ του Suunto 9 Peak και της εφαρμογής Suunto app χάρη στο Bluetooth 5, την τελευταία λέξη στην τεχνολογία Bluetooth.

Το Suunto 9 Peak διατίθεται σε δύο διαφορετικά στυλ και τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση: Granite Blue Titanium και Birch White Titanium, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και τιτάνιο τύπου 5, All Black και Moss Gray, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

ομορφο , από τιμη ξέρουμε που βρίσκεται ;

dagstagr

Καλησπερα Κωστα….ειναι full touch?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, οθόνη αφής κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.

Reviews Suunto Hands-on

SUUNTO Vertical Titanium Solar review: Βάλε στόχους και κατάκτησέ τους

Με την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ακρίβεια GPS στην αγορά, το SUUNTO Vertical Titanium Solar είναι ο τέλειος «σύντροφος» για να κατακτήσεις τις υψηλότερες κορυφές άθλησης.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto 9 Peak Pro hands-on: Κορυφαίο GPS multisport ρολόι

Το πιο ισχυρό multisport ρολόι GPS του Φινλανδού κατασκευαστή μέχρι σήμερα είναι το Suunto 9 Peak Pro και διαθέτει 95 προεπιλεγμένες αθλητικές λειτουργίες.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto 5 Peak hands-on: Σε βάζει σε πρόγραμμα

Το Suunto 5 Peak είναι ένα από τα πιο ελαφριά και μικρά σε όγκο ρολόγια για τρέξιμο με μια σουίτα εξαιρετικών εργαλείων χαρτογράφησης και πλοήγησης.