Apple Watch: Οι Ελβετοί τρολάρουν την Apple με κόπια 25.000 δολαρίων

Στα smartohones είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο να βλέπουμε πολύ πιο φθηνές απομιμήσεις από ναυαρχίδες μεγάλων κατασκευαστών όπως Apple και Samsung. Όμως η ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών H.Moser & Cie αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια μηχανική κόπια του Apple Watch, που κοστίζει 25.000 δολάρια.

Να θυμίσουμε ότι το πιο ακριβό μοντέλο της Apple είναι το Apple Watch edition και κοστίζει 17.000 δολάρια. Όμως να διευκρινίσουμε ότι το Swiss Alp Watch της H.Moser & Cie είναι μηχανικό ρολόι και όχι smartwatch.

Στο promo video η ελβετική εταιρεία τρολάρει την Apple με τον αφηγητή να θυμίζει κάτι σε Jony Ive και μεταξύ άλλων λέει: “Get a life, upgrade to a mechanical watch”.

Ο CEO της εταιρείας δηλώνει ότι το ρολόι είναι συμβολικό και θέλουν να δείξουν ότι τα μηχανικά ρολόγια έχουν ακόμη μέλλον.

Δείτε το video:

swiss troll apple watch, Apple Watch: Οι Ελβετοί τρολάρουν την Apple με κόπια 25.000 δολαρίων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

No one gives a sh*t! Αδιάφορα και τα 2.

Υ.Γ προς την Moser: clone 25.000 δολαρίων; Μπορείτε και καλυτερα, νομιζω σας φτάνουν τα λεφτα να πληρώσετε σχεδιαστές…

NZ

Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω μαζί τους είναι ότι το μηχανικό ρολόι έχει ακόμα μέλλον. Κακά τα ψέμματα! Άλλη χάρη έχει να το φοράς, ειδικά αν είναι και σχεδιαστικά όμορφο!

ChrisG

αν φτάσουμε να εξισώσουμε τα μηχανικά ρολόγια(κολοσσούς που τα κατασκευάζουν)με τα ψηφιακά θα είμαστε για κλάματα.χίλιες φορές μηχανικό παρά ψηφιακό κάθε φορά αναλόγως για το τι το θέλεις.στο μηχανικό αλλάζω μπαταρία κάθε 3 και περισσότερο χρόνια στο ψηφιακό μπορεί να μην βγάλεις και μέρα.το ψηφιακό χρειάζεται μόνο όταν μιλάμε για τρέξιμο,περπάτημα,σπόρς κλπ.
υπάρχουν tag heuer,omega,rolex,seico kinetic κ.α που δεν τα αλλάζω με ότι και να μου έδιναν σε ψηφιακό.η αξία των μηχανικών θα είναι πάντα διαχρονική για όσους γνωρίζουν.παίρνεις ένα απο αυτά και το χαρίζεις μετα απο χρόνια στα εγγόνια σου.μιλάμε για επιστήμη και τέχνη στην ωρολογοποιια.όχι ψηφιακές πλακέτες…

Gp

Αυτό που λέει ότι τρολαρει την απλ που το είδατε; Απλά λέει να κάνεις upgrade σε μηχανικό ρολόι. Δεν αναφέρει πουθενά την apple.

Ioannis

Θα συστήσω στους μηχανικούς ρολογιών τις ελβετικής ορολογοποιιας να κάνουν αιτήσεις εργασίας για την Apple αλλιώς ούτε για ελβετικό τυρί δεν θα έχουν χρήματα να πάρουν σε μερικά χρόνια

keysmith

ένα 50άρι βαριά 100άρι Ευρώ θα το έδινα να πίνω καφέ και να κάνω μόστρα.. Έτσι για το πουλμουρ..

Υ.Γ. Ρολόγια άνω των 1000€ όποτε ακούω λέω δεν πάνε καλά οι άνθρωποι εκτός αν το υλικό είναι ακριβότερο (πχ χρυσός με πετράδια)

VasilisA3

Το μέλλον των wearables ειναι τα μηχανικά ρολόγια με ένδειξη λειτουργειών smartwatch στο διάφανο κρύσταλλο. Υπάρχει η δυνατότητα οπότε η υλοποίηση θα έρθει σε λίγο καιρό πιστευώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.