Sync by 50 headphones, Τα ασύρματα ακουστικά του 50 Cent

Φαίνεται ότι ο 50 Cent ζήλεψε λίγη από τη δόξα του Dr.Dre με τα Beats και έτσι αποφάσισε να λανσάρει τα δικά του ασύρματα ακουστικά, τα οποία και ονομάζει Sync By 50, χωρίς να παραλείψει να σχολιάσει αρνητικά τα Beats του Dr.Dre για τα οποία είπε ότι έχουν υπερβολικό μπάσο και σπάνε εύκολα… Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία των ακουστικών του 50 Cent είναι ότι τέσσερα από αυτά μπορούν να συνδεθούν με μία ηχητική πηγή.

Η SMS Audio που τα κατασκευάζει υπόσχεται 15 με 18 ώρες αυτονομίας, αποκοπή θορύβου, ενσωματωμένα χειριστήρια, ενώ το προϊόν αναμένεται να κάνει την επίσημη εμπορική του εμφάνιση στις αρχές Μαΐου. Θα κινούνται στην ίδια κατηγορία τιμής με τα Beats, ενώ συνοδεύονται και από θήκη μεταφοράς.

, Sync by 50 headphones, Τα ασύρματα ακουστικά του 50 Cent

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φίλιππος

και απο τιμη???

angelos

Εμένα να σας πω, δεν με εντυπωσίασαν.

Βύρωνας

από τιμή 200-300 ???

angelos

$399.95 στην επίσημη ιστοσελίδα. Δεν παν καλά οι άνθρωποι.

Haduuken!

Ωραία , τώρα ο και ο ice-t να βγάλει γκάτζετ.

Manos

εγώ προσωπικά έχω τα solo hd του d.dre και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τα πήρα γύρω στα 200€

Manos

Εγώ που έχω τα solo HD του dre που τα πήρα κοντά στα 200€ είμαι ευχαριστημένος καλά φαίνονται και του 50cent αλλά D.dre για μένα κορυφαία

Alessio

Βγαίνεις κ “κατηγορείς”… κάτι που επι τις ουσίας αντιγράφεις copy-paste?Χαχαχαα..
Tα Beats by D.Dre ειναι by Far UNIQUE τόσο σε απόδοση με πληρη balance,επρεπε κάτι να πούν προφανως για ..”χτυπημα κάτω απ΄τη μέση” _ειδικά το μπάσο των Beats 5-Stars Rated
(*..όλος ο “ψαγμένος” κόσμος τα επιλέγει για κάποιο λόγο : Powered by Monster!Oι άνθρωποι είναι επάνω στον ήχο ΧΡΟΝΙΑ μπροστα ακουστικα/καλωδια & other sound prof.products!!!!)

Haduuken!

Φίλε Αλεσσιο, ο ψαγμένος κόσμος κάνει το σκατο του παξιμάδι και μαζεύει λεφτα ν’αγοράσει ασημένια καλώδια :}

Αριστοτελης

(+1) @ Haduuken!

Alessio

@Haduuken +1
@ Αριστοτελης +1
P.S H κρίση μερικους “ψαγμένους” ΔΕΝ τους αγγίζει _sorry κ’όλας τσίμπα τ’ασημένιο εσυ!:P

Spyros

Alessio(+1) ..άλλωστε γεμισαμε Νεόπλουτους (με πιστωτικες κ λεφτα του μπαμπα γίνομαι κ Ωνάσης αμα λάχει έτσι!)
..και επισης ο <> κόσμος κάνει το σκατο του παξιμάδι για να μπορεσει να επιβιώσει κ ως <> ψάχνει κ κάτω απο πάγκους στα πεταμένα στις λαικες αγορες κ στα σκουπίδια για να μπορεσει να φάει κάτι έστω κ με “ημερομηνια ληξης” ή χωλεριασμένο ακόμα και όχι για να πάρει Beats και πόσο μάλλον ασημένια καλώδια!
(Ηey,hello mia …how’r U? welcome here! 😛 i know evrth 4 u..101%)

Haduuken!

Φίλε Σπύρο καλοπροαίρετο το κοινωνικό σου αίσθημα , αλλά από αυτά που λες και σημειώνω έτσι χωρίς κακία , ψιλοάσχετος δεν είσαι με τα χαι-φαι ??

Tasos

Στην πορεία θα φανεί τι ψάρια..ποιανούν κ’αυτά τα ακουστικά ,εδω θα ‘μαστε 😉
@Manos +1
@Spyros +1
@Alessio +1
@ mr “Haduuken!”.. Όσο γράφεις εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα Για π’αρτο αλλιώς γατί βρήκες στη στροφή κ δεν το ξέρεις know καν δε το δες στις ειδησεις αϊντε με τις ειρωνιες σου τι σε “προσδιορίζει εσένα και μου’χεις το στυλακι ο St.Jobs του hifi & hiEnd?..το “Χωρίς κακια” μου αρεσε!:P Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες κ Κυπριου(ε)ς 😉 …

Haduuken!

Α φίλε Tasos, δε συμφωνώ με την εκτίμηση σου . Δηλαδή ανοίγεις τον ορίζοντα σε κάποιον , που σε βγάζει φραγκατο, έρχετε ένας άλλος να σου πει για τους φτωχόυς και να χτίσει πάνω στον πρώτο που σε βάφτισε φραγκατο, αλλά να προσθέσει ότι όχι μόνο σίγουρα καπιταλας αλλά και νεόπλουτος δε, και του λες να πάει από κει πουρθε για να κλησει το πανηγύρι με να έρθει ενας τρίτος να σου πει πως ότι είσαι “κακός τιμονιερης” και εχεις χάσει τη μπάλα , και πως τολμάς ναχεις άποψη, είσαι ο στηβ Τζομπς.
Κατάλαβες τι γίνεται ? Καλό Πάσχα

Tasos

Πίστευε ότι η γη ειναι επιπεδη αγορι μου δεν σε εμποδιζει κανεις ..δικαιωμα σου!
Ααα και ενημερωτικα εδω δεν ειναι forum ουτε κανα Chat room : wake Up.. Ciao 😉

Haduuken!

Μια καλή συμβουλή που έχω να σου δώσω φίλε Tasos είναι να σέβεσαι το γεγονός ότι κάποιος ξοδεύει χρόνο να σου απαντήσει όσο και ελαφράν την καρδία να απευθύνεις το λόγο σου.
Βασικά απ’αυτά που μου λες και σημειώνω χωρίς κακία πάντα , είσαι ακόμα στο σχολείο έτσι :}

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, παρακαλω κρατηστε τους τονους χαμηλους… Μην ξεκινησετε φασαρια.

Αποστόλης

Ενδιαφερυσα προταση πιστευω.Ο Ανταγωνισμός πιστευω θα φέρει και άλλα brand names της μουσικής βιομηχανίας να ασχολουνται με αντιστοιχα ακουστικα τυπου Beats by DrDre και όχι μόνο όμως.Οπου υπάρχει χρήμα άλλωστε…υπάρχει και “καπνός” @Haduuken! σταμάτα επιτελους να ασχολεισαι με τους άλλους ,σχολιασε το θεμα που αφορα το εν λόγω post και μαθηματα ανωτερωτητας στους 4 τοιχους του οικου σου.Μαθε τι λέξη σεβασμό υπαρχουν κανονισμοι και όρια και το ποιος ειναι “στο σχολειο..” ή στο “πανεπιστήμιο” ΔΕΝ θα το κρινεις ουτε εσυ ουτε κανενας.Η προσβολή ηθους δεν ειναι “ατου” φιλε μου αλλα μειονεκτημα,δεν σε κρινω εγω ουε κανενας _οι πραξεις και τα λεγόμενα σου ειναι απο μόνα τους κριτηριο εαν θες απεβαλε αυτην την εμπεθεια και μην τσακωνεσαι με την ίδια τη σκια σου χωρις λόγω διοτι εχεις χάσει το δίκιο σου ΕΑΝ τυχόν είχες ενα μέρος αυτού και σε συμβουλευει ένας ανθρωπος μεγαλος σε ηλικία (*αν δεν θες να το δεχτεις,μην το δεχτεις_μην αρχίζει να μου την πεφτεις και σε εμενα όπως σ’όλους διοτι δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το χρόνο να κάνω Πασχα απαντωντας σε ακυρα σχόλια!)Κυριε Βλαχακη ο εν λόγω Κυριος σε κάθε θεμα και post του techblog πεταγεται με απολυτη ειρωνια και βαζει χερι και κριτικάρει προκλητικα… Συνέχεια »

Costas

@Spyros +1 / @Manos +1 / @Alessio +1
@Tasos +1 (..χαχαα έγραψες ,βουλωμένο γραμμα διαβάζεις!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.