Τα AirPods 2 θα μοιάζουν με τα πρώτης γενιάς, αλλά θα ακούγονται καλύτερα

AirPods, Τα AirPods 2 θα μοιάζουν με τα πρώτης γενιάς, αλλά θα ακούγονται καλύτερα

Στις αρχές του 2019” ή “την Άνοιξη του 2019” ή γενικά “στο πρώτο εξάμηνο του 2019“, ,αυτά είναι τα χρονικά πλαίσια που ακούγονται για να περιγράψουν το πότε θα βγουν σε κυκλοφορία τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple, AirPods 2. Πότε ακριβώς θα γίνει αυτό είναι άγνωστο ακόμη αλλά ότι θα είναι βελτιωμένα είναι βέβαιο.

Όμως όσο πλησιάζουμε σε αυτή την άγνωστη ημερομηνία, όλο και περισσότερες φήμες προσπαθούν να προβλέψουν τι θα φέρει η Apple στο τραπέζι για τα νέα AirPods.

Η πιο πρόσφατη φήμη αναφέρει ότι τα AirPods 2 θα είναι “σε μεγάλο βαθμό όμοια” όπως τα AirPods πρώτης γενιάς. Ωστόσο, μια νέα επίστρωση στο υλικό κατασκευής θα μπορούσε να βελτιώσει την πρόσφυση και η ίδια φήμη προτείνει και μια καλύτερη ποιότητα ήχου βελτιώνοντας τα μπάσα. Αυτή η anti-grip επίστρωση έχει αρχίσει να ακούγεται και για το iPhone του 2019, υποδεικνύοντας ότι η ακριβή μόνο έκδοση του νέου iPhone θα το υποστηρίζει.

Εκτός από τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου και την ασύρματη φόρτιση, τα AirPods 2 αναμένεται επίσης να έχουν αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία. Αυτοί οι αισθητήρες μπορεί να προορίζονται για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Τέλος, για να καινοτομήσουν ως εταιρία, προτείνουν δύο χρώματα για τα ακουστικά: Άσπρο και Μαύρο.

Όπως συμβαίνει συνήθως με αυτές τις αναφορές, τα αντιμετώπιζουμε όλοι με μια υγιή δόση σκεπτικισμού, μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

“να καινοτομήσουν ως εταιρία, προτείνουν δύο χρώματα για τα ακουστικά: Άσπρο και Μαύρο.”

ΜΠΡΑΒΟ, ΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ
μετά την ανακάλυψη του τροχου ηρθε η ανακάλυψη των 2 χρωματων στα αιρποντσ
ΜΠΡΑ-ΒΟΟΟΟΟ

trendy_unthinking

Αν δεν ειρωνεύεται ο αρθρογράφος…. αλήθεια τώρα… “να καινοτομήσουν ως εταιρία, προτείνουν δύο χρώματα για τα ακουστικά”…. πόσα έχει πάρει για να περάσει στους αναγνώστες αυτό που γράφει;;

Δημήτρης Θεοδώρου

@trendy_unthinking Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον στο άρθρο μας και το σχόλιο σου. Στο άρθρο δεν είχαμε καμία πρόθεση να ειρωνευτούμε, απεναντίας θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι η Apple αυτή τη φορά πρωτοτύπησε και από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει εξαρχής και σε μαύρο χρώμα, εκτός απο λευκό, τα νέα Airpods, κάτι το οποίο ζητούσε ο κόσμος στα πρώτης γενιάς ακουστικά.

Nickolas

Τα Airpods είναι ήδη πολύ καλά Bluetooth ακουστικά. Αν βελτιώσουν το μπάσο και προσθέσουν και ασύρματη φόρτιση που ακούγεται, θα είναι εξαιρετικά.
Το μόνο πρόβλημα είναι που θα αυξήσουν και την τιμή τους. Περιμένω τιμή τουλάχιστον 250 ευρώ, από 200 που είναι τώρα.

Αγγελος

Δημητρη θεοδωρου πραγματικα γιατι απαντας δε καταλαβαινω.στα σχολια εδω εχουμε ατομα που θελουν να βγαλουν το θυμο τους.το θυμο τους απεναντι στη μεγαλυτερη εταιρεια στο κοσμο λες και αυτοι τα καταφερνουν καλυτερα στη ζωη τους ή κανουν κατι σπουδαιο.
Σε αλλα νεα ενω ειμαι samsung τυπος και θα προπαραγγειλω το s10plus και απο οτι ακουγεται θα παρουμε κ δωρο τα ασυρματα ακουστικα με τα airpods ειμαι τοσο ευχαριστημενος που θα επαιρνα το διαδοχο τους με κλειστα ματια καθως τα icon x δεν ηταν πολυ καλα

Giorgosgek

Θα ειναι καινουργια αλλα δεν θα ειναι .
Θα ειναι σαν τα πρωτα αλλα δεν θα ειναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.