Τα Amazfit GTS και Amazfit Stratos 3 θα κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο [IFA 2019]

Huami IFA 2019, Τα Amazfit GTS και Amazfit Stratos 3 θα κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο [IFA 2019]

Την προηογύμενη εβδομάδα η Huami αποκάλυψε τα Amazfit GTS και Amazfit Stratos 3 στην Κίνα. Η εταιρεία αποκάλυψε στην IFA 2019 έκθεση στο Βερολίνο τις προηγούμενες ημέρες τα δύο smartwatches και ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία τους.

Huami Amazfit GTS

Το Amazfit GTS είναι ένα smartwatch το οποίο μοιάζει αρκετά με τα Apple Watch του Αμερικανικού κολοσσού. Έχει οθόνη 1.65 ιντσών τύπου AMOLED, με ανάλυση 348 x 442 pixel, βαθμολογία Super Retina και προστατεύεται από 2.5D Gorilla Glass 3.

Υποστηρίζει GNSS (GPS + GLONASS) και η μπαταρία του διαρκεί δύο ολόκληρες εβδομάδαδες. Στην περίπτωση που ο χρήστης έχει ανοιχτό το GPS συνέχεια η διάρκεια της μπαταρίας που έχει χωρητικότητα 220mAh πέφτει στις 25 ώρες. Έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών με λειτουργία συνεχής παρακολούθησης και 12 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες.

Το smartwatch έχει αντοχή στο νερό έως 50 μέτρα. Όσον αφορά το λουράκι αποτελείται από σιλικόνη των 20mm το οποίο θα πωλείται σε έξι διαφορετικά χρώματα. Το Huami Amazfit GTS μπορεί να συνδεθεί τόσο με Android όσο και με iOS και θα κοστίζει 130 ευρώ.

Huami Amazfit Stratos 3

Huami IFA 2019, Τα Amazfit GTS και Amazfit Stratos 3 θα κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο [IFA 2019]

Όσον αφορά τώρα το Stratos 3 θα διαδεχτεί το προηγούμενο Stratos 2. Στα δεξιά του watch βρίσκονται τα τέσσερα κουμπιά και το λουράκι αποτελείται από σιλικόνη και έχει πάχος 22mm.

Ενσωματώνει κυκλική οθόνη JDI Full-Moon reflective low-power στις 1.34 ίντσες η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και έχει ανάλυση 320 x 320 pixels. Εσωτερικά συναντάμε 4GB αποθηκευτικό χώρο και 512MB μνήμη RAM.

Το smartwatch υποστηρίζει μέχρι 19 διαφορετικές δραστηριότητες και έχει συνεχή καταγραφή του καρδιακού παλμού του χρήστη. Υποστηρίζει GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, NFC και έχει αντοχή στο νερό μέχρι 5ATM.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 300mAh χρειάζεται δύο ώρες για να φορτίσει πλήρως και αντέχει 14 ημέρες. Τρέχει το Amazfit OS και υποστηρίζεται από όλες τις Android και iOS συσκευές οι οποίες έχουν Bluetooth 4.0

Η αγορά θα δεχθεί και το Stratos 3+ το οποίο είναι μία πιο premium έκδοση του με Sapphire Glass, bezel τιτανίου αντί για stainless steel και fluoro-rubber λουράκι. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pasxalis

το Huami Amazfit GTS ποτε θα ερθει στην ελλαδα?

Johny

Κάποιο άρθρο για το amazfit gts 2 θα δούμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

IFA 2019: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη [Απολογισμός]

Η έκθεση IFA 2019 προσέφερε μία πρωτόγνωρη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της μέσω καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής, χρησιμοποιώντας φωνή, AI και τη δύναμη του 5G.

Smartphones featured Honor Honor Android smartphones

Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Η θυγατρική της Huawei επιβεβαίωσε ότι τα Honor Vera30 ή Honor V30 θα είναι εξοπλισμένα με τον 5G Kirin 990.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας Nubia ZTE Nubia

Nubia Red Magic 3S: Επίσημο με SD 855+, 12GB RAM και τιμή 484€ [IFA 2019]

Αυτήν την εβδομάδα, στην IFA 2019, η ZTE ανακοίνωσε το Nubia Red Magic 3S μία μικρή αναβαθμισμένη έκδοση του Red Magic 3.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας LG LG Android Smartphones

LG G8X ThinQ: Γιατί η DualScreen θήκη έχει notch; [IFA 2019]

Η LG αντί να παρουσιάσει κάποιο foldable δημιουργεί θήκες που προσθέτουν οθόνες. Τι πήγε στραβά με τη DualScreen του LG G8X ThinQ;