Τα έξυπνα γυαλιά του Facebook με τη Ray-Ban εμφανίζονται online

, Τα έξυπνα γυαλιά του Facebook με τη Ray-Ban εμφανίζονται online

Δεν έγινε η επίσημη παρουσίαση τους ακόμα, αλλά το Internet μπορεί από τώρα να δει πώς θα είναι τα έξυπνα γυαλιά που αναπτύσσει το Facebook με τη Ray-Ban. Τα Ray-Ban Stories, όπως θα ονομάζονται, ακολουθούν τις κλασικές γραμμές της εταιρείας.

Τα Ray-Ban Stories θα είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, στα μοντέλα Wayfarer, Round και Meteor. Παρατηρώντας τα πιο προσεκτικά, μπορεί να δει κανείς δύο κάμερες στο μπροστινό μέρος, μαζί με ένα κουμπί που βρίσκεται τοποθετημένο στο πλάι. Δεν υπάρχουν οθόνες ενσωματωμένες, ή δυνατότητες ενισχυμένης πραγματικότητας, αλλά το Facebook θεωρεί ότι αυτό είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για να παρουσιαστούν αργότερα πιο εξελιγμένα γυαλιά.

Προφανώς θα μπορούν να δώσουν μία νέα οπτική στην δημιουργία Stories στο Facebook ή τη λήψη εικόνων που θα μπορούν να δημοσιευτούν στο Instagram. Εδώ, βέβαια, θα πρέπει να γίνει μία μελέτη περί των προσωπικών δεδομένων και το τι προκλήσεις δημιουργούνται μετά από την ευρεία ενός ζευγάρι καμερών που συνδέονται απευθείας με τα κοινωνικά δίκτυα.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Garbage!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.