Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Galaxy Watches παχυσαρκία, Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το American Journal of Clinal Nutrition δείχνει ότι το Samsung Galaxy Watch και οι μετρήσεις τους είναι τόσο ακριβείς που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να χάσουν βάρος.

Η παχυσαρκία δεν είναι αστείο και ένα χέρι βοήθειας για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων της πάθησης μπορεί να αλλάξει το “παιχνίδι”. Εάν έχετε αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του να χάσετε βάρος, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να παρακολουθείτε τη μάζα λίπους και την πρόσληψη θερμίδων.

Το Galaxy Watch προσφέρει μια λύση που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε και να αποτρέψετε την παχυσαρκία: να παρακολουθείτε τις βιομετρικές σας ενδείξεις. Τα εν λόγω δεδομένα ελήφθησαν από το Galaxy Watch 4 και στη συνέχεια συγκρίθηκαν με αποτελέσματα εργαστηριακής ποιότητας από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, το Κέντρο Βιοϊατρικής Έρευνας του Pennington και το Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου της Χαβάης. και διαπιστώθηκε ότι ήταν εξαιρετικά ακριβής.

Πόσο ακριβείς είναι οι βιομετρικές μετρήσεις του Galaxy Watch;

Η μελέτη δείχνει μια ακρίβεια 97-98% σχετικά με πέντε δείκτες σύστασης σώματος, και συγκεκριμένα:

    -Πόσο από τη μάζα του σώματός σας είναι χωρίς λίπος
    -Πόσο από αυτό μεταφέρει λίπος
    -Σκελετικός μυς
    -Τρέχων βασικός μεταβολικός ρυθμός
    -Ποσότητα νερού στο σώμα

Το να γνωρίζετε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε αξιόπιστα αυτές τις μετρήσεις από την άνεση του σπιτιού σας είναι αναντικατάστατο, ειδικά σε σύγκριση με την εναλλακτική λύση της τακτικής επίσκεψης στο ιατρείο για εξετάσεις.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.