Τα iMac 2013 και 2014 χαρακτηρίστηκαν ξεπερασμένα – Το Apple Watch Series 2 vintage

imac, Τα iMac 2013 και 2014 χαρακτηρίστηκαν ξεπερασμένα – Το Apple Watch Series 2 vintage

Η Apple ενημέρωσε σήμερα τη λίστα vintage και ξεπερασμένων προϊόντων της. Αρκετά μοντέλα iMac του 2013 και του 2014, που ήταν προηγουμένως στη λίστα vintage, χαρακτηρίστηκαν ως ξεπερασμένα και δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις για επισκευή.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα iMac 21,5 και 27 ” από το 2013, τα iMac 21,5″ από το 2014 και τα iMac Retina 5K 27″ επίσης από το 2014.

Η Apple βάζει σε αυτή τη λίστα τα προϊόντα επτά χρόνια μετά την τελευταία τους πώληση. Όλες οι υπηρεσίες υλικού διακόπτονται και οι πάροχοι υπηρεσιών δεν μπορούν να παραγγείλουν ανταλλακτικά για αυτές τις συσκευές. Τα iMac 2013 και 2014 δεν θα μπορούν πλέον να επισκευάζονται με εξαρτήματα της Apple.

Παράλληλα, το Apple Watch Series 2 χαρακτηρίστηκε ως vintage. Η λίστα vintage προϊόντων περιλαμβάνει συσκευές που η Apple σταμάτησε να διανέμει προς πώληση πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια και λιγότερο από επτά χρόνια πριν. Η Apple παρέχει σέρβις και ανταλλακτικά για vintage συσκευές για έως και 7 χρόνια ή όπως απαιτείται από τη νομοθεσία, αλλά οι επισκευές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Τόσο το αρχικό Apple Watch όσο και το Apple Watch Series 2 θεωρούνται vintage, με τη σειρά 2 να έχει κυκλοφορήσει το 2016.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iMac

Τα τσιπ M4 της Apple έρχονται φέτος και εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple εργάζεται σκληρά για την επόμενη γενιά των εσωτερικών της τσιπ, με το M4 να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις κύριες εκδόσεις.

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.