Τα προϊόντα της Apple που προτιμούν οι χρήστες – Σε ποιο ανήκει η πρωτιά;

Apple προϊόντα, Τα προϊόντα της Apple που προτιμούν οι χρήστες – Σε ποιο ανήκει η πρωτιά;

Η Apple έχει καταφέρει να εμπνεύσει το κοινό της και να τους “αναγκάσει” να εισέλθουν στον κόσμο της εταιρείας με πολλά και διαφορετικά προϊόντα. Άπαντες έχουν αναρωτηθεί ποιο από αυτά είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των πελατών της Apple; Αυτό είναι ακριβώς το θέμα μιας πρόσφατης έκθεσης από τους Consumer Intelligence Research Partners (CIRP).

Προφανώς, το iPhone κυριαρχεί. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε πόσο μεγάλο είναι το περιθώριο του. Σύμφωνα με την πηγή, σχεδόν 9 στους 10 καταναλωτές της Apple διαθέτουν iPhone (88% για την ακρίβεια). Το δεύτερο πιο δημοφιλές gadget είναι το iPad, με ένα μάλλον εντυπωσιακό μερίδιο 73%. Υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι οι πωλήσεις tablet της Apple έχουν αρχίσει να εξαλείφονται, αυτό είναι ένα πολύ αξιοσέβαστο νούμερο. Την τρίτη θέση στην έρευνα κατέχει το Apple Watch. Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες της Apple διαθέτουν Apple Watch (δηλαδή το 58%). Αυτό για άλλη μια φορά έχει πολύ νόημα το γεγονός ότι το Apple Watch και το iPhone είναι τελικά το τέλειο δίδυμο.

Το λιγότερο δημοφιλές προϊόν της Apple φαίνεται να είναι αυτό για το οποίο η εταιρεία έγινε αρχικά διάσημη, το Mac. Προφανώς, μόνο οι μισοί από τους χρήστες της Apple διαθέτουν συσκευή Mac (επιτραπέζιους φορητούς υπολογιστές). Αν και εξακολουθεί να είναι περίεργο ότι το Mac είναι πλέον το λιγότερο δημοφιλές προϊόν της Apple.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Εσύ Λεβέντη μου, από την φώτο σου κ μόνο , δείχνει πως θα πας μπροστά. Και η αρθρογραφία σου , γύρω από την θεά μας εκτιμείται δεόντως. ΑΛΛΑ!! Η Apple δεν “αναγκάζει” όπως λες στην 1η πρόταση. Μαγεύει, εμπνέει , ζει ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.