Τα πρώτα Windows 11 laptops της Lenovo έρχονται τον Οκτώβριο

, Τα πρώτα Windows 11 laptops της Lenovo έρχονται τον Οκτώβριο

Με το IdeaPad Slim 7 Series η Lenovo μας λέει ότι ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε τα πρώτα laptops με Windows 11 στην αγορά. Στην οικογένεια αυτή, που θα έρθει τον Οκτώβριο, θα υπάρχουν μοντέλα με οθόνη 14 και 16 ιντσών.

, Τα πρώτα Windows 11 laptops της Lenovo έρχονται τον Οκτώβριο

Το Lenovo IdeaPad Slim 7 Carbon θα είναι διαθέσιμο με οθόνη τεχνολογίας OLED στις 14 ίντσες, ενώ το Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro θα έχει ίδιας τεχνολογίας οθόνη στις 16 ίντσες. Στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε ένα πολύ ανθεκτικό laptop με πάχος που δεν θα ξεπερνά τα 15 χιλιοστά, με βάρος κάτω του κιλού, επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5800U και γραφικά NVIDIA GeForce MX450.

Στην περίπτωση του Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro θα έχουμε πάχος 17.4 χιλιοστών και βάρος 2.1 κιλών, με επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5800H και γραφικά NVIDIA GeForce RTX 3050, μνήμη RAM που θα φτάνει τα 16 GB και SSD στο 1 ΤΒ. Η λύση αυτή θεωρείται ιδανική για εργασία τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι.

Και στις δύο περιπτώσεις, προεγκατεστημένα θα είναι τα Windows 11, ενώ η τιμή του Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 1449 δολάρια. Η τιμή του Lenovo IdeaPad Slim 7 Carbon στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 1290 δολάρια.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.