Τα Samsung Galaxy Buds Live και Galaxy Watch 3 έρχονται τον Ιούλιο

, Τα Samsung Galaxy Buds Live και Galaxy Watch 3 έρχονται τον Ιούλιο

Η Samsung φαίνεται να έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G και Galaxy Note 20 είναι μόλις κάποιες από τις συσκευές που αναμένουμε. Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις ακόμα.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας SamMobile ο Κορεάτικος κολοσσός έχει έτοιμες δύο νέες συσκευές της σειράς Galaxy, οι οποίες μάλιστα αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο κι όλας μήνα. Αρχικά, θα δούμε την τρίτη γενιά του δημοφιλούς smartwatch της εταιρείας, Galaxy Watch 3. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα κάνουν λόγο για περιστρεφόμενο καντράν, κάτι που είχε αντικατασταθεί από touch στα Watch Active και Watch Active 2.

Ένα ακόμα στοιχείο που αναμένουμε είναι η έκδοση από τιτάνιο, η οποία θα είναι και η πιο ακριβή έκδοση του ρολογιού και ίσως το ακριβότερο smartwatch της αγοράς. Από την άλλη, αναμένουμε τα νέα ακουστικά της εταιρείας, Galaxy Buds Live, τα οποία θα έχουν περίεργο σχεδιασμό, με αρκετούς να τα παρομοιάζουν με φασόλι, αλλά θα προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που δεν έχουμε δει σε κανένα true wireless headphone της εταιρείας.

Η τιμή των Galaxy Buds Live αναμένεται κάτω από 150 Δολάρια, αρκετά φθηνότερα δηλαδή από την αντίστοιχη πρόταση της Apple με ANC. Τέλος, αναμένουμε και τη σειρά Galaxy Tab S7, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί ή οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.