Τα super αξεσουάρ της Movo για να τραβάς super βίντεο τα γνώριζες;

, Τα super αξεσουάρ της Movo για να τραβάς super βίντεο τα γνώριζες;

Τα flagship smartphone εν έτει 2019 μπορούν να χαρακτηριστούν και ως φωτογραφικές μηχανές καθώς έχουν την ικανότητα να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες εξίσου υψηλής ανάλυσης όπως μία κοινή DSLR κάμερα. Το μόνο που χρειάζεται ένα flagship smartphone είναι ένας έμπειρος χρήστης για να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις της κάμεας, ένα rig ώστε το οποίο θα βοηθήσει στο κράτημα του και φυσικά ένα καλό μικρόφωνο.

Η Movo δίνει τώρα λύση με το Movo PR-2 Smartphone Dual-Grip και Movo VXR10. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι ακριβώς είναι τα δύο προϊόντα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Αφού διαβάσεις για αυτά τα δύο επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της Movo για super αξεσουάρ στους τομείς Ήχου, Βίντεο, Φωτογραφίας και Smartphone.

Movo PR-2 Smartphone Dual-Grip

, Τα super αξεσουάρ της Movo για να τραβάς super βίντεο τα γνώριζες;

Το PR-2 είναι ένα rig με δύο λαβές στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και δύο smartphone ταυτόχρονα. Οι λαβές θα γεμίσουν το χέρι σας και θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε το βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες. Πάνω στο rig μπορούν να τοποθετηθούν οποιαδήποτε smartphone ενώ υπάρχουν πέντε θηλυκές εγκοπές και δύο αρενικές εγκοπές για την τοποθέτηση του μικροφώνου και των φώτων.

Εκτός από το smartphone ο χρήστης μπορεί πάνω στο rig να τοποθετήσει και την action camera του φυσικά με το κατάλληλο αξεσουάρ στήριξης. Για περισσότερη ασφάλεια υπάρχουν δύο λουράκια το ένα τοποθετείται στο χέρι και το άλλο στον λαιμό.

Το Movo PR-2 Smartphone Dual-Grip θα το βρείτε στο επίσημο κατάστημα της Movo με τιμή 36,39 ευρώ.

Movo VXR10 Universal Microphone

, Τα super αξεσουάρ της Movo για να τραβάς super βίντεο τα γνώριζες;

Το Movo VXR10 είναι ένα μικρόφωνο τύπου shotgun με το οποίο θα πείτε αντίο στον απογοητευτικό ήχο του μικροφώνου των smartphone. Το μικρόφωνο συνδέεται με 3.5mm καλώδιο σε όλες τις συσκευές που έχουν audio jack συμπεριλαμβανομένων των smartphone και των DSLR καμερών. Το VXR10 παρά το μικρό του μέγεθος έχει εξαιρετική ποιότητα καταγραφής ήχου ακόμη και σε συνθήκες με πολύ αέρα χάρη στο Wind Muff.

Το VXR10 της Movo είναι κατάλληλο τόσο για εξωτερική χρήση όσο και για ηχογραφήσεις. Οι vloggers και οι live streamers που κυκλοφορούν στο δρόμους σίγουρα θα το εκτιμήσουν λόγω του μικρού του μεγέθους. Διατίθεται σε τρία χρώματα μαύρο, γκρι και ροζ.

Το Movo VXR10 θα το βρείτε στο επίσημο κατάστημα της Movo με τιμή 36,39 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.