TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Το Connected Module, που ουσιαστικά είναι το smartwatch μπορεί να αλλάξει με ένα κλασικό Swiss-made μηχανικό ρολόι – Calibre 5 ή Heuer 02T Tourbillon. Συνολικά υπάρχουν 56 διαφορετικοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν και μέσα από την σελίδα της η εταιρεία προσφέρει το ανάλογο εργαλείο, παρόμοιο με το Moto Maker.

Η τιμή του smartwatch ξεκινά από 1650 δολάρια (150 δολάρια φθηνότερο από τον προκάτοχο) και η τιμή ανεβαίνει αρκετά για όσους κάνουν προσθήκες όπως για παράδειγμα διαμάντια. Το σασί έρχεται σε διάφορα χρώματα, για τα λουράκια υπάρχουν επιλογές για Titanium, Ceramic, Leather και Rubber.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του το TAG Heuer Connected Modular έχει διάμετρο 45mm και οθόνη 1.39 ιντσών AMOLED. Φορά επεξεργαστή Intel Atom Z34xx, μνήμη RAM 512MB και χωρητικότητα 4GB. Η μπαταρία είναι 410mAh, δίνει διάρκεια έως 25 ώρες με κανονική χρήση. Είναι αδιάβροχο (έως 50 μέτρα), δεν γρατζουνιέται χάρη στην επικάλυψη από ζαφείρι, έχει GPS, τρέχει Android Wear 2.0 και υποστηρίζει Android Pay.

Δείτε το video:

TAG Heuer Connected Modular smartwatch, TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

TAG Heuer Connected Modular smartwatch, TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

TAG Heuer Connected Modular smartwatch, TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

TAG Heuer Connected Modular smartwatch, TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Έχω δει από κοντά και έχω “παίξει” με το πρώτο Connected της Tag Heuer. Ε… εντάξει… Τι να λέμε!
Δεν υπήρχε! Πραγματικό κόσμημα! Ο τρόπος που αγκαλιάζει το χέρι, η αίσθησή του, οι λεπτομέρειές του, αλλά και τα πολύ προσεγμένα watchfaces που είναι ουσιαστικά κατράν άλλων ρολογιών της (αλλά και καινούρια φυσικά), αλλά με γνώμονα να ταιριάζει πλήρως το σασί και στο σχεδιασμό του. Δεν θύμιζε σε τίποτα ότι το καντράν του ήταν ψηφιακό και όχι μία απλή οθόνη. Πραγματικά δεν συγκρίνονταν με κανένα άλλο smartwatch σε τίποτα, ακόμα και το Apple Watch που για μερικούς είναι όμορφο (μπιάξ!!).

Τώρα νομίζω το τερμάτισε. Αυτό ακριβώς έπρεπε κάνει, modular. Εκτός του ότι θα παίζεις με συνδιασμούς, θα να αλλάζεις το smartwatch με ένα άλλο “κλασσικό” μηχανικό ρολόι.
Νομίζω η Tag Heuer είναι η απόδειξη πως καλύτερα ας αφήσουμε τα smartwatch να τα αναλάβουν οι ειδικοί. Βέβαια δεν αποκλείω στο άμεσο μέλλον όταν φτάσουν σε ικανοποιητική αυτονομία και στραφεί ο περισσότερος κόσμος σε αυτά, να δούμε εξαγορές γνωστών ορολογοποιών από τεχνολογικούς κολοσσούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected Caliber E4: Τα νέα smartwatches που ξεπερνούν τις 2.000 δολάρια

Η σειρά Connected της μάρκας είναι ήδη γνωστή στους πελάτες που αγαπούν τα wearables, επομένως είναι φυσιολογικό για την TAG Heuer να την επεκτείνει με νέα μοντέλα.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear Apple Apple Watch Samsung

Smartwatches: Μόλις 1% αύξηση αποστολών το 2016, με την Apple να ηγείται

Οι αναλυτές περίμεναν η αγορά των smartwatches να γνωρίσει μεγάλη άνθιση, ειδικά μετά την είσοδο της Apple σε αυτή. Όμως ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που δεν βρίσκουν χρησιμότητα σε αυτά.