TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

, TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

Η TCL Communication ανακοίνωσε την κυκλοφορία του TCL 10 TABMAX, ενός tablet που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προβολής μέσω της οθόνης FHD+ 10,36 ιντσών και της τεχνολογίας NXTVISION που παράγει πιο αληθινές εικόνες και πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Αυτό το tablet δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα των ματιών, με την εφαρμογή της έξυπνης προστασίας των ματιών που μειώνει το επιβλαβές μπλε φως. Το TCL 10 TABMAX είναι ο δημιουργικός σας σύντροφος, καθώς με την προσθήκη του TCL Stylus1 μπορείτε να σχεδιάσετε ή να γράψετε ακριβώς όπως ένα στυλό στο χαρτί, αλλά και να σας κρατήσει όλη την ημέρα χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 8000mAh.

Με το TCL 10 TABMAX μπορείτε να απελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας όπου και αν είστε. Η οθόνη FHD+ 10,36 ιντσών, τα στενά bezels 8,3mm και η διάταξη ευρείας οθόνης σας προσφέρουν έναν καμβά για σχεδίαση ή σημειώσεις με το εξαιρετικό TCL Stylus.

Κινηθείτε ελεύθερα σε περιαγωγή με σύνδεση Wi-Fi, καθώς και με 4G συνδεσιμότητα που παρέχει εξαιρετικά ομαλή ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητες λήψης έως 300MB/s. Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή, το multitasking γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Για να μην αναφέρουμε την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 8000mAh, όπου μία μόνο φόρτιση υποστηρίζει έως και οκτώ ώρες streaming ή πέντε ώρες συνεχόμενου gaming.

Το TCL 10 TABMAX επωφελείται επίσης από το πρόγραμμα Android Recommended Enterprise (AER) της Google, το οποίο διασφαλίζει σε επιχειρήσεις και άτομα ότι έχουν στην διάθεσή τους εγγυημένες έγκαιρες ενημερώσεις ασφαλείας και σημαντικά updates.

Με τις αυξημένες ώρες που αφιερώνετε στις οθόνες, πρέπει να σκεφτούμε την κόπωση των ματιών. Για αυτό, το TCL 10 TABMAX προσφέρει έξυπνη προστασία των ματιών χωρίς τρεμόπαιγμα, χωρίς επιβλαβές μπλε φως και με την καλύτερη φωτεινότητα και τονικότητα σε συνθήκες υψηλού ή χαμηλού φωτισμού για την καταπολέμηση της καταπόνησης των ματιών. Όταν η λειτουργία Kids-Mode είναι ενεργοποιημένη, ο χρήστης ειδοποιείται όταν βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 25εκ. από την οθόνη, ενθαρρύνοντας έτσι την μεγαλύτερη απόσταση για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των ματιών.

Ο χρόνος με το tablet γίνεται πιο διασκεδαστικός και εποικοδομητικός από ποτέ χάρη στους γονικούς ελέγχους, το φιλικό προς τα παιδιά interface και το διασκεδαστικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι σας δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε κωδικούς πρόσβασης, επιτρεπόμενους ιστότοπους και εφαρμογές, ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε χρονικά όρια για το παιδί σας με δραστηριότητα χρήσης με διαλείμματα για μελέτη ή ξεκούραση.

Είτε πρόκειται για βιντεοκλήση με την οικογένεια ή πραγματοποίηση μιας επαγγελματικής συνάντησης, το TCL 10 TABMAX εξασφαλίζει βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας, χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα διπλού μικροφώνου που επεξεργάζεται τη φωνή σας και χρησιμοποιεί μια λειτουργία μείωσης θορύβου για να εξασφαλίσει την ομαλή ροή των συνομιλιών. Επιπλέον, η ρύθμιση των δύο ηχείων παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία στην συνομιλία, ενώ οι μπροστινές κάμερες 8 megapixel και 13 megapixel εγγυώνται αποτελεσματικές ομαδικές επικοινωνίες.

Το TCL 10 TABMAX κυκλοφορεί σε Space Gray και είναι τώρα διαθέσιμο στην τιμή των €249 για την έκδοση Wi-Fi και €299 για την έκδοση 4G LTE/Wi-Fi. Σημείωση: Το TCL Stylus πωλείται αποκλειστικά με το TCL 10 TABMAX Bundle., TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

, TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!

Gear IFA 2023 TCL

Dolby Atmos: Έρχεται στις τηλεοράσεις TCL [IFA 2023]

H Dolby Laboratories παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στον καθηλωτικό ήχο, το Dolby Atmos FlexConnect.