TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

, TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

Η TCL Electronics είναι γνωστή για τα ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις και τις κινητές συσκευές να την κατατάσουν στις κορυφαίες εταιρείες με δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας για σχεδόν 40 χρόνια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να προσφέρει στο χώρο των smartphones προτάσεις οι οποίες ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία τους, με τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνουν στον τελικό χρήστη μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.

Δεν είναι όμως μόνο τα smartphone, οι τηλεοράσεις και τα υπόλοιπα τεχνολογικά προϊόντα στα οποία η TCL Electronics δραστηριοποιείται, καθώς παρουσίασε τα νέα μέλη της σειράς MOVEAUDIO true wireless earbuds, τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση IP54 και IPX4 για αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα, αποδεικνύοντας πως αυτή η σειρά των ασύρματων ακουστικών όχι μόνο ενσωματώνει τεχνικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν για την καθαρότητα και την υψηλή ποιότητα του ήχου, αλλά είναι και προσιτά σε όλους.

, TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

TCL MOVEAUDIO S200

Τα MOVEAUDIO S200 δεν ξεχωρίζουν μόνο για την εκλεπτυσμένη σχεδιαστική τους γραμμή αλλά και για τη δυνατότητα που δίνουν στο χρήστη για να απολαμβάνει καθαρές τηλεφωνικές συνομιλίες μιας και με την τεχνολογία ENC που έχει ενσωματώσει η TCL, οι ήχοι του παρασκηνίου μειώνονται κατά τη διάρκεια των κλήσεων εξ αιτίας των 4 μικροφώνων που είναι εγκατεστημένα, ενώ και οι θόρυβοι εκμηδενίζονται.

Επιπλέον, χαρακτηριστική είναι η ποιότητα στα μπάσα τα οποία ακούγονται πιο βαθιά και γεμάτα, κάνοντάς τα ιδανικά όχι μόνο για να ακούμε μουσική αλλά και να παίζουμε τα αγαπημένα μας video games, με ήχο χωρίς καθυστέρηση αφού διαθέτουν latency 120ms. Η διασύνδεσή τους με το smartphone μας είναι μια απλή διαδικασία αφού μέσω του Google Fast Pair 2.0, τα συνδέουμε στη συσκευή μας με ένα απλό πάτημα.

Εξίσου σημαντική είναι και η λειτουργία κατά την οποία τα ακουστικά αναγνωρίζουν πότε τα φοράμε, καθώς όταν τα βγάζουμε, η μουσική σταματάει αυτόματα, και συνεχίζει μόλις τα φορέσουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να ακούμε τη μουσική μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και η αυτονομία των 3.5 ωρών συνεχούς λειτουργίας αλλά και 23 με τη χρήση της θήκης φόρτισης, μας εξασφαλίζει πολλές ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης.

, TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

TCL MOVEAUDIO S180

Το επόμενο μοντέλο in-ear ακουστικών αποτελεί ένα πλήρες πακέτο το οποίο συνδυάζει πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή, σε ένα σύνολο που σφύζει από ποιότητα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως στην προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης και απομόνωσης θορύβου προσφέροντας μια βελτιωμένη και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης για την κατηγορία ακουστικών που ανήκουν.

Η ποιότητα του ήχου είναι ισορροπημένη και αποδίδει προηγμένη ευκρίνεια φωνής για το χρήστη ο οποίος επιθυμεί μηδενική ταλαιπωρία στην εμπειρία μουσικής και φωνητικών κλήσεων, ήχο που ξεχωρίζει για την καθαρότητά του και αυτονομία που ξεπερνά τις προσδοκίες μιας και μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για 6 ώρες συνεχόμενα με μια φόρτιση και 30 ώρες με τη χρήση της θήκης φόρτισης.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μπορούμε να πραγματοποιούμε καθαρές τηλεφωνικές συνομιλίες ανεξάρτητα του χώρου και του περιβάλλοντος που βρισκόμαστε, μιας και ο dual-mic Beam Forming αλγόριθμος αλλά και η τεχνολογία advanced noise cancelling, αποκλείουν κάθε θόρυβο που μας περιβάλλει, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε καθαρές συνομιλίες χωρίς παρεμβολές.

Τέλος, τα MOVEAUDIO S180, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ηχεία των 10mm, διαθέτουν τη δυνατότητα μετάβασης σε transparency mode και εναλλαγής σε advanced noise cancelling έτσι ώστε να μπορούμε να ακούμε το τι συμβαίνει γύρω μας αλλά και να μπορούμε να συνομιλήσουμε με κάποιον χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουμε τα ακουστικά, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή για να τα διαμορφώσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν ανάλογα με την περίσταση.

, TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

TCL MOVEAUDIO S150

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει τα TCL MOVEAUDIO S150 να ξεχωρίζουν είναι το ότι διαθέτουν ισχυρά ηχεία 13mm τα οποία προσφέρουν πλούσιο και καθαρό ήχο, αναβαθμίζοντας το συνολικό ακουστικό αποτέλεσμα για το χρήστη που θα τα προτιμήσει. Η διασύνδεσή τους στηρίζεται στο Bluetooth 5.0 και δίνουν στο χρήστη μια ομαλή ακουστική εμπειρία με συνεχή ροή ήχου που είναι ιδανικός και για τα video games με latency 120ms.

Ο χειρισμός των ασύρματων ακουστικών S150 γίνεται μέσω αφής καθώς οι χρήστες μπορούν να παίζουν τη μουσική τους, να πατάνε παύση, να αλλάζουν μουσικά κομμάτια και να ενεργοποιούν τη φωνητική υποβοήθηση με ένα μόνο άγγιγμα, χωρίς να κάνουν κάποια άλλη περιττή κίνηση, κάτι το οποίο είναι ουσιαστικό όταν θέλουμε τα χέρια μας να είναι απασχολημένα και να ελέγχουμε τη μουσική μας με απλές κινήσεις.

Η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 3.5 ώρες με μια μόνο φόρτιση ενώ με τη χρήση της θήκης η αυτονομία φτάνει μέχρι και τις 20 ώρες, και είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να μην κουραζόμαστε ενώ τα φοράμε για πολλές ώρες, προσφέροντας μια ακουστική εμπειρία που ξεχωρίζει.

, TCL MOVEAUDIO Earbuds: Τα σωστά ακουστικά για τη σωστή περίσταση

TCL MOVEAUDIO S108

Η τεχνολογία ENC που εξαλείφει τους ήχους που μας περιβάλλουν ενώ βρισκόμαστε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία, κάνει την εμφάνισή της και στο μοντέλο MOVEAUDIO S108, με τους θορύβους να εξαφανίζονται ενώ βρισκόμαστε σε τηλεφωνική συνομιλία αλλά μπορούμε ακόμη να ακούμε τον κόσμο γύρω μας, με την ποιότητα του ήχου να ξεχωρίζει για την καθαρότητα και την πιστότητά της.

Με αυτονομία που φτάνει τις 6 ώρες συνεχόμενης χρήσης με μια φόρτιση και 20 ώρες με τη χρήση της θήκης φόρτισης αλλά και τα 70 λεπτά χρήσης που εξασφαλίζεται με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, κάνουν τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά να αντέχουν στο χρόνο, με την ποιότητα του ήχου να ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα. Το μπάσο κάνει τον ήχο να ακούγεται πιο γεμάτος ενώ το δυναμικό ηχείο κάνει τη συνολική απόδοση του ήχου να γίνεται ακόμη πιο πλούσια.

Τέλος, η δυνατότητα να ελέγχουμε με την αφή την αναπαραγωγή της μουσικής, το να δεχόμαστε κλήσεις και να ενεργοποιούμε τη φωνητική υποβοήθηση, αναβαθμίζει τις δυνατότητες του MOVEAUDIO S108, με το χρήστη να έχει πολλαπλές επιλογές για να διαμορφώσει το πως μπορεί να αξιοποιήσει όλες τα προνόμια που προσφέρουν τα ασύρματα ακουστικά της TCL.

Τα 4 μοντέλα της σειράς MOVEAUDIO Earbuds από την TCL, δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν ήχο που ξεχωρίζει για την καθαρότητά του, το μπάσο που ξεχωρίζει για το βάθος του, τον εργονομικό σχεδιασμό, την αυτονομία αλλά και το πόσο προσιτά είναι για όλους, κάνοντάς τα την ιδανική επιλογή για όσους παίρνουν τη μουσική στα σοβαρά και επιθυμούν να αγοράσουν αξιόπιστα και ποιοτικά ασύρματα ακουστικά.

Τα μοντέλα S200 & S150 είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, ενώ τα S180 & S108 αναμένονται σύντομα.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!