TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses: Παράθυρο στον κόσμο

Απολαύστε έξυπνες προβολές με τα TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses, που συνιστούν έναν φορητό κινηματογράφο για τους λάτρεις των ταινιών, έναν συναρπαστικό κόσμο για τους gamers, αλλά και έναν ιδιωτικό χώρο στο σπίτι, την εργασία ή τις μετακινήσεις σας. Συνδυάζοντας έναν εκλεπτυσμένο, αναδιπλούμενο σχεδιασμό χωρίς frame και με άνετη εφαρμογή, τα NXTWEAR G προσφέρουν ένα κομψό, αντανακλαστικό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα και μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση και αίσθηση.

, TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses: Παράθυρο στον κόσμο

Δεν απαιτείται φόρτιση, καθώς είναι plug-and-play γυαλιά, ώστε να μπορούν να τροφοδοτούνται από συμβατό laptop, tablet ή smartphone. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον προβολής χωρίς προβλήματα, ταιριάζοντας με την τεχνολογία που ήδη διαθέτετε.

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθόνης, η TCL κατανοεί τί χρειάζεται για μια υπέροχη εμπειρία προβολής. Αυτή η τεχνογνωσία είναι ο λόγος για τον οποίο τα υψηλής ευκρίνειας 1080p διπλά Sony FHD Micro OLED πάνελ είναι άψογα τοποθετημένα, ώστε να προσφέρουν αναλογίες οικιακού κινηματογράφου. Τα NXTWEAR G προσομοιώνουν μια οθόνη 140 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:9.

, TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses: Παράθυρο στον κόσμο

Τα NXTWEAR G είναι συμβατά με περισσότερα από 100 smartphones, υβριδικές συσκευές 2-σε-1 και laptops από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και θα είναι εμπορικά διαθέσιμα στην Αυστραλία από τον επόμενο μήνα, και στην συνέχεια η διαθεσιμότητα θα διευρυνθεί και σε άλλες επιλεγμένες περιοχές.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.