TCL Tab 11 Gen 2: Με οθόνη 11″ και τεράστια μπαταρία 8.000 mAh

TCL Tab Gen 2, TCL Tab 11 Gen 2: Με οθόνη 11″ και τεράστια μπαταρία 8.000 mAh

To TCL TAB 11 Gen 2 θα δώσει το παρών στην IFA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (και το Techblog θα είναι και πάλι εκεί για να καλύψει τη διοργάνωση).

Το tablet διαθέτει οθόνη 11 ιντσών NXTVISION με αστραφτερά γραφικά για απολαυστικές βιντεοκλήσεις και σερφάρισμα. Mε τεχνολογία οπτικής βελτίωσης, προσφέρει εμπλουτισμένα χρώματα, εκλεπτυσμένη διαύγεια και βαθύτερη αντίθεση με μεγαλύτερη άνεση στα μάτια για παρατεταμένες περιόδους χρήσης. Με εξαιρετικά λεπτά πλαίσια 7 mm προσφέρει βαθύτερη βύθιση προβολής.

Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Helio G80. Προσφέρει 256 GB χώρο αποθήκευσης και 12 GB RAM (6+6GB επέκταση RAM). Εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και ενεργειακή απόδοση για τη διεκπεραίωση όλων των βασικών εργασιών και την υποστήριξη απρόσκοπτης ροής HD.

To TCL TAB 11 Gen 2 τρέχει Android 14 και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 8.000 mAh. Η τεράστια αυτή μπαταρία απελευθερώνει το χρήστη από το άγχος της φόρτισης για χρήση χωρίς περιορισμούς.

Το τάμπλετ υποστηρίζει κάρτα microSD² και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως 1 TB.

Η μεταλλική πλάτη συνδυάζει κομψά γυαλιστερά και ματ φινιρίσματα, μιμούμενη διακριτικά τον ήλιο που ανατέλλει πάνω από τον θαλάσσιο ορίζοντα.

Η τεχνολογία CenterFace, η οποία είναι συμβατή με το Zoom, το Google Meet και το Microsoft Teams, διατηρεί τη στάση σας ευθυγραμμισμένη εντός του πλαισίου.

Διαθέτει διπλά ηχεία και μικρόφωνα και ενισχυτικό ήχου που αυξάνει την ένταση έως και 200%. Οι διαστάσεις του είναι 253,6 x 165,4 x 7,3 και το βάρος του 512 γρ. Τα πλαϊνά κουμπιά είναι για την ένταση του ήχου και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, ενώ φέρει και πιστοποίηση IP 54. Έρχεται σε γκρι χρώμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 TCL TCL 50 Pro 5G

TCL 50 NXTPAPER & 50 Pro NXTPAPER: Mε MediaTek Dimensity 6300, 8 GB RAM και οθόνες 6,8″

Η TCL είχε ισχυρή παρουσία στην IFA φέτος, όπου παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τα 50 NXTPAPER και 50 Pro NXTPAPER.

Business IFA 2024 TCL

IFA 2024: Συνέντευξη με τον Randy Xu, TCL και τη Jeannette Baasner, Microsoft

Στην IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Randy Xu της TCL και τη Jeannette Baasner της Microsoft για τη συνεργασία των δυο εταιρειών στην νέα σειρά smartphones, TCL 50 NXTPAPER series.

Business IFA 2024 TCL

IFA 2024: Συνέντευξη με τον Stefan Streit, TCL και Duncan McCue, Bang & Olufsen

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην έκθεση IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Stefan Streit της TCL και τον Duncan McCue της Bang & Olufsen (Β&Ο) για την πρόσφατη συνεργασία των δυο εταιρειών με την TCL NTXFRAME TV.

Gear Acer featured IFA 2024

Τα καλύτερα highlights από την έκθεση IFA

Η IFA προσελκύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και παρουσιάζει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.