Tesla Cybertruck: Η Mattel δημιούργησε Hot Wheels RC αξίας 400 δολαρίων Αμερικής

Tesla Cybertruck, Tesla Cybertruck: Η Mattel δημιούργησε Hot Wheels RC αξίας 400 δολαρίων Αμερικής

Τον Νοέμβριο, ο Elon Musk κατέκλυσε το διαδίκτυο με δημοσιεύσεις οι οποίες αφορούσαν το Tesla Cybertruck και τα ανθεκτικά στις σφαίρες παράθυρα του. Παράλληλα, οι χρήστες σχολίαζαν ιδιαίτερα το περίεργο design του ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο μοιάζει λες και βγήκε από βιντεοπαιχνίδι.

Ένα Cybertruck για όλους

Πέρα από το γεγονός ότι κοστίζει $39.900, το Tesla Cybertruck είναι αρκετά ογκώδες κάτι που δυσκολεύει την εύρεση θέσης στάθμευσης. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα Cybertruck, αλλά δεν έχουν τα λεφτά ή τη διάθεση να τα ξοδέψουν σε ένα τέτοιο όχημα, η Mattel ανακοίνωσε ότι δημιούργησε δύο μινιατούρες Hot Wheels του Cybetruck.

Η μικρή έκδοση, που είναι σε κλίμακα 1:64, κοστίζει 20 δολάρια Αμερικής, ενώ η μεγαλύτερη RC έκδοση είναι κλίμακας 1:10 και κοστίζει 400 δολάρια Αμερικής.

Tesla Cybertruck, Tesla Cybertruck: Η Mattel δημιούργησε Hot Wheels RC αξίας 400 δολαρίων Αμερικής

Τα δύο μικροσκοπικά Hot Wheels Tesla Cybertruck είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για περιορισμένης έκδοσης Hot Wheels οπότε όταν εξαντληθούν δεν θα κυκλοφορήσουν, θεωρητικά, ποτέ ξανά.

Δυστυχώς, η Mattel δεν υποστηρίζει παραγγελίες και αποστολές εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Οπότε, οι οπαδοί του οχήματος στην Ελλάδα θα πρέπει να βρουν κάποιον τρόπο να το φέρουν εδώ. Αν και δεν απολύεται οι δύο Hot Wheels εκδόσεις του Tesla Cybertruck να διατεθούν σε διάφορα marketplaces από μεταπωλητές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Smartphones Elon Musk Tesla

Η Tesla κυκλοφόρησε βίντεο με το ρομπότ Optimus να κάνει γιόγκα

Η Tesla δημοσιοποίησε ένα update με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο ανθρωποειδές ρομπότ Optimus με ένα βίντεο που μοιάζει σχεδόν με CGI.

Internet Elon Musk Tesla Twitter

Elon Musk: Ακόμα δεν μπορεί να τουιτάρει ό,τι θέλει

Ο Elon Musk έχασε ακόμα μια φορά μια δικαστική διαμάχη για το δικαίωμά του να ποστάρει οτιδήποτε θέλει στο Twitter.

Cars Elon Musk Tesla

Tesla: Προβλήματα στο Model X – Ξεκινά έρευνα σε 50.000 οχήματα

Οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές για την ασφάλεια των αυτοκινήτων ξεκινούν έρευνα σε 50.000 οχήματα της Tesla Model X μετά τη λήψη δύο καταγγελιών που ανέφεραν βλάβες.