Tesoro: Ανακοινώθηκε το Gungir Black

Η Tesoro, μια εταιρεία που είναι αρκετά εδραιωμένη στο χώρο της στα τεχνολογικά προϊόντα, έκανε ένα ακόμα βήμα στα περιφερειακά των υπολογιστών, ανακοινώνοντας το Tesoro Gugnir Black. To ποντίκι αυτό είναι μια gaming επιλογή χαμηλού budget και απευθύνεται ακόμα και σε enthusiasts λόγω του ρυθμιζόμενου RGB χρωματισμού του. Όπως βλέπεται και στις εικόνες δε λείπουν τα… φωτάκια…

Το όνομά του μπορεί να είναι δύσκολο στην προφορά αλλά έχει μεγάλη ιστορία. Όσοι έχουν δει τις ταινίες του Thor ή έχουν απλά διαβάσει τη Νορβηγική μυθολογία, ο ήρωας κρατάει ένα σφυρί με το όνομα Μιόλνιρ, το ίδιο κάνει και ο πατέρας του Odin με ένα δόρυ που το ονόμασε Γκούνγκνιρ.

Το ποντίκι αυτό είναι εντυπωσιακό όπως και το όνομά του. Έρχεται με έως 3500 DPI στον οπτικό του επαφές που επιβεβαιώνει την εύκολη χρήση και τις ελεγχόμενες κινήσεις για υψηλή ακρίβεια σε παιχνίδια που την απαιτούν, όπως τα FPS. Φτιαγμένο με ρυθμιζόμενο RGB φωτισμό και ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Η 64kb μνήμη του επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει ως και 35 μακροεντολές και 1600 εγγραφόμενες εργασίες. Στο περιεχόμενο λογισμικό, οι gamers μπορούν να ρυθμίσουν το DPI και έρχεται με ρυθμό ανίχνευσης στα 1000 Hz.

Το Gungnir Black έχει φτιαχτεί με τεχνολογία των διακοπτών της Omron, η οποία επιτρέπει γρήγορη αντίδραση στην επαναφορά του πλήκτρου και αντοχή στο χρόνο. Η βάση του αποτελείται από ταινίες τεφλόν που εξασφαλίζουν την μέγιστη ακρίβεια στις κινήσεις και ο εργονομικός του σχεδιασμός μαζί με τα επιστρώματα γόμωσης και στις δύο πλευρές δίνει την μέγιστη άνεση και κράτημα. Συνδυασμένο με την gaming μηχανική σχεδιασμού του, την επιχρυσωμένη συνδεσιμότητα μέσω USB και το υφασμάτινο καλώδιο, το Gungnir Black είναι ένα gaming ποντίκι που θα έπρεπε να έχετε στο οπλοστάσιό σας.

Η τιμή του είναι περί τα 30 ευρώ για την Ευρώπη και η δυνατότητα αγοράς του θα είναι μέσω μεγάλων εμπόρων ηλεκτρονικών ειδών του internet, καθώς δεν προορίζεται για τη χώρα μας ακόμα. Θα κυκλοφορήσει τις ερχόμενες ημέρες και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στο amazon ή στο newegg.

tesoro gungir black, Tesoro: Ανακοινώθηκε το Gungir Black

tesoro gungir black, Tesoro: Ανακοινώθηκε το Gungir Black

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκας

Pποσό εχει;; Κ πως μπορώ να το παρω Κώστα ;;;

mimis13

@Λουκάς, μόνο μέσω internet στο amazon και το newegg προς το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.