The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Freestyle projector, The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Freestyle projector, The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Όλοι γνωρίζουμε πως η Samsung αποτελεί πρωτοπόρο στην κατασκευή smartphones, τηλεοράσεων αλλά και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, τα οποία χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα και οι επιδόσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε χρήστη στο έπακρο. Ωστόσο, με το The Freestyle φορητό projector, έρχεται να μας δείξει πως ένας projector μπορεί να είναι smart και να απογειώνει τη διασκέδασή μας όπου και να βρισκόμαστε.

Ο φορητός projector The Freestyle της Samsung, χαρακτηρίζεται αρχικά από το συμπαγή σχεδιασμό του, αφού με βάρος που φτάνει τα 800 γραμμάρια, είναι μια ελαφριά και μικρή συσκευή που χωράει στο χέρι και κάνει τη μετακίνησή του μια εύκολη υπόθεση, αφού μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας όπου και να βρισκόμαστε, μεταφέροντάς τον με τη θήκη του, The Freestyle Case, η οποία χαρακτηρίζεται από τον κομψό και συμπαγή της σχεδιασμό.

Τοποθετώντας τον projector στη θέση που επιθυμούμε, θα παρατηρήσουμε πως είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να μπορούμε να μετακινήσουμε την οθόνη που προβάλλει από τον τοίχο στο ταβάνι με μια κίνηση. Αυτό οφείλεται στη δυναμική γωνία 180˚ με την οποία μπορούμε να ορίσουμε την ιδανική του κλήση για να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ταινία ή σειρά, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουμε συσκευή. Για παράδειγμα, ανάλογα με τη διάθεσή μας, μπορούμε να μετακινηθούμε από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρά μας, παίρνοντας τον projector μαζί μας και αντί να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ταινία μας στον τοίχο του σαλονιού, να ξεκουραστούμε στο κρεβάτι μας και να γυρίσουμε τον projector έτσι ώστε να συνεχίσουμε τη θέαση στο ταβάνι.

Freestyle projector, The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η φορητότητα του The Freestyle projector, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, αλλά και το ότι προβάλλουμε οπτικοακουστικό υλικό σε Full HD ανάλυση 1920×1080 pixel με υποστήριξη HDR10 σε μέγεθος εικόνας από 30 έως 100 ίντσες, διαμορφώνοντας έτσι το δικό μας home theater τη στιγμή που θέλουμε, στο χώρο που βρισκόμαστε, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Επιπλέον, το ότι έχουμε στην ουσία ένα smart projector κυριολεκτικά στα χέρια μας, οφείλεται και στην αυτόματη ρύθμιση εικόνας για την καλύτερη δυνατή θέαση. Χαρακτηριστικά όπως το auto keystone, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την προβολή διαστρεβλωμένων εικόνων σε ευθεία ορθογώνια οθόνη, το auto focus με το οποίο η οθόνη εστιάζει αυτόματα για μια ευκρινή και καθαρή εικόνα σε δευτερόλεπτα αλλά και το auto leveling, το οποίο διατηρεί την οθόνη ίσια σε οποιαδήποτε επιφάνεια, μας δίνουν την αίσθηση πως έχουμε στα χέρια μας κάτι παραπάνω από μια έξυπνη συσκευή, που προσαρμόζεται ανάλογα με το που τον τοποθετούμε.

Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε πως μέσω του ambient mode, μπορούμε να μεταμορφώσουμε το χώρο μας ανάλογα με την περίσταση, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε φωτισμό, πρίσμα και εικόνα, αλλά και να προβάλλουμε μια φωτογραφία μας, για να διαμορφώσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα όταν δεν παρακολουθούμε κάποιο video, σειρά ή ταινία, αναβαθμίζοντας τον χώρο μας με διακοσμητικό περιεχόμενο και πληροφορίες.

Η έξυπνη βαθμονόμηση είναι μια ακόμη ρύθμιση που κάνει τον projector της Samsung ξεχωριστό, καθώς ρυθμίζει την προβολή με βάση το χρώμα του τοίχου έτσι ώστε να ενισχύεται η εμπειρία παρακολούθησης. Με αυτή τη λειτουργία δε χρειάζεται πλέον να ψάχνουμε για λευκό τοίχο στο μέρος που χρησιμοποιούμε τον projector, καθώς η προβολή ρυθμίζεται αυτόματα και σύμφωνα με το χρώμα της επιφάνειας στην οποία προβάλλουμε το οπτικοακουστικό μας περιεχόμενο.

Freestyle projector, The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι λειτουργίες που χαρακτηρίζουν smart τον projector της Samsung, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη Smart TV με λειτουργικό σύστημα Tizen, για να μπορούμε να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες, σειρές αλλά και υπηρεσίες της Samsung, είτε από την άνεση του σαλονιού μας, είτε από την περιπέτεια ενός camping, που ευνοείται ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στην άνοιξη και μπορούμε να εξορμήσουμε εκτός πόλης με την παρέα μας, και να παρακολουθήσουμε ταινίες και σειρές σε όποιο χώρο και να είμαστε.

Στον τομέα του ήχου ο The Freestyle projector δεν υστερεί καθώς περιλαμβάνει ενσωματωμένο ηχείο των 5W που προσφέρει πλούσιο ήχο 360 μοιρών, δημιουργώντας έτσι μια καθηλωτική εμπειρία ήχου σε όποια πλευρά και αν καθόμαστε, δίνοντας έτσι την αίσθηση πως έχουμε κυριολεκτικά ένα home theater τσέπης, ανεβάζοντας τη διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα. Φυσικά δε λείπει και η δυνατότητα νρ προβάλλουμε το smartphone μας στη μεγάλη οθόνη που προβάλλει ο projector, μιας και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings για Android και iOS, ή το AirPlay 2 για Apple συσκευές, μπορούμε να έχουμε το smartphone μας στην πολύ μεγάλη οθόνη που προβάλλει ο projector της Samsung.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η τροφοδοσία του The Freestyle δε βασίζεται μόνο στην παροχή ρεύματος, καθώς μέσω του USB-C καλωδίου μπορούμε να το συνδέσουμε με power bank για να το χρησιμοποιήσουμε σε μέρη που δεν υπάρχει ρεύμα, κάνοντάς το, το απόλυτο φορητό gadget διασκέδασης, όπου και αν επιθυμούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Freestyle projector, The Freestyle projector: Διασκέδαση χωρίς όρια από τη Samsung

Η Samsung, με το The Freestyle projector, δείχνει πως μπορεί να μετατρέψει κάθε συσκευή σε έξυπνη συσκευή, με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που μας λύνουν τα χέρια έτσι ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στη διασκέδασή μας, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από ποιοτικό, καθώς έχουμε στα χέρια μας μια συσκευή η οποία μπορεί να μας παρέχει στιγμές διασκέδασης σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρισκόμαστε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Πραγματι ενδιαφέρον & δίνει λύσεις απο τη διασκέδαση μέχρι επαγγελματική εφαρμογή.
Χρειάζεται βελτίωση στις ανάλυσης προβολής. Όσο και η τιμη του θα μειώνεται θα έχει και πιο μεγάλη διάδοση.
Ειναι ενα καινοτόμο προϊόν και δινει απλότητα φορητότητα στην προβολή.

vaszio

Δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.