Τρίτη
12/05/2009

The PopCatcher Ripper, Γράψτε από το ράδιο σε MP3 χωρίς διαφημίσεις

Το PopCatcher The Ripper, είναι ένα ραδιόφωνο με ενσωματωμένη τεχνολογία εγγραφής μουσικής με το οποίο ο κάτοχός του μπορεί να αποθηκεύσει δωρεάν και νόμιμα(;) για προσωπική του χρήση, τραγούδια χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο ή στον υπολογιστή. Το έξυπνο αυτό gadget έχει τη δυνατότητα να απομονώνει τις διαφημίσεις ή τη φωνή του ραδιοφωνικού παραγωγού, και να αποθηκεύει τα τραγούδια σε μορφή MP3.

The PopCatcher Ripper

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχός του είναι να επιλέξει τον αγαπημένο του ραδιοφωνικό σταθμό και να εισάγει την κάρτα μνήμης SD/MMC/MS ή κάποιο USB stick.
Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των τραγουδιών σε οποιαδήποτε συμβατή μουσική συσκευή όπως MP3 player, ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο κλπ.). Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία μεγάφωνα από τα οποία ο καταναλωτής μπορεί απλά να ακούσει ραδιόφωνο ή τα αγαπημένα του τραγούδια, που έχει ήδη αποθηκεύσει. Ενσωματώνει και μνήμη 256MB.

The PopCatcher Ripper

Το PopCatcher The Ripper διατίθεται από τα Alpha Copy/ Nokia Stores, καθώς και από τα δίκτυα καταστημάτων Γερμανός, e-Shop και Fnac.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Σπύρος Στεργιόπουλος λέει:

  δεν το βρίσκω σε αυτά τα καταστήματα

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Σπύρο για αυτά τα καταστήματα έχουμε ενημέρωση.
  Μπορείς να ρωτήσεις στην Alpha Copy/ Nokia τηλ:. 210.920.3700.

 3. Ο/Η Μανωλατος λέει:

  Καλησπέρα υπάρχει στο κατάστημα WIND στη Νέα Σμύρνη για επικοινωνία καλέστε στο 210-9313701

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.