Θήκες προστασίας Speck για τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

0

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα και οι αντίστοιχες θήκες προστασίες της Speck. Η Speck ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογιών για θήκες προστασίας από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου της Samsonite.

Οι θήκες της Speck προστατεύουν το smartphone σου από πτώσεις από ύψος έως και 2,4 μέτρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το πετάς κάτω για να δεις αν σπάει! Το υλικό κατασκευής τους είναι πατενταρισμένο και απορροφά τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση διαχέοντάς τους πάνω στη θήκη μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την έντασή της.

Τα παντενταρισμένα υλικά κατασκευής της σειράς Presidio Stay Clear και Presidio Clear + Glitter “υπόσχονται” ότι η θήκη σας δεν θα κιτρινήσει με την πάροδο του χρόνου όπως συμβαίνει με τις απλές θήκες σιλικόνης μετά από λίγους μήνες χρήσης.

Σήμερα στην Αμερική η Speck είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής θηκών. Στην Ελλάδα θα βρείτε διαθέσιμες τις θήκες της Speck από τις σειρές Presidio Stay Clear, Presidio Clear + Glitter και Presidio Pro Black για όλα τα νέα μοντέλα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Τις θήκες Speck θα τις βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της χώρας μας όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Presidio Stay Clear

Presidio Clear + Glitter

Presidio Pro Black

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα