Θήκες προστασίας Speck για τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα και οι αντίστοιχες θήκες προστασίες της Speck. Η Speck ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογιών για θήκες προστασίας από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου της Samsonite.

Οι θήκες της Speck προστατεύουν το smartphone σου από πτώσεις από ύψος έως και 2,4 μέτρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το πετάς κάτω για να δεις αν σπάει! Το υλικό κατασκευής τους είναι πατενταρισμένο και απορροφά τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση διαχέοντάς τους πάνω στη θήκη μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την έντασή της.

Τα παντενταρισμένα υλικά κατασκευής της σειράς Presidio Stay Clear και Presidio Clear + Glitter “υπόσχονται” ότι η θήκη σας δεν θα κιτρινήσει με την πάροδο του χρόνου όπως συμβαίνει με τις απλές θήκες σιλικόνης μετά από λίγους μήνες χρήσης.

Σήμερα στην Αμερική η Speck είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής θηκών. Στην Ελλάδα θα βρείτε διαθέσιμες τις θήκες της Speck από τις σειρές Presidio Stay Clear, Presidio Clear + Glitter και Presidio Pro Black για όλα τα νέα μοντέλα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Τις θήκες Speck θα τις βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της χώρας μας όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Presidio Stay Clear

Presidio Clear + Glitter

Presidio Pro Black

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro 2021: Θα φοράνε Επεξεργαστή αντάξιο του Apple M1;

Ολοένα και περισσότερο με υπολογιστή μοιάζει το iPad Pro, αφού οι φήμες θέλουν την Apple να το εφοδιάζει με επεξεργαστή παρόμοιας ισχύος με τον Μ1.

Gear featured

Harley -Davidson: Οραματίζεται να κατασκευάσει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες στο μέλλον

Η Harley Davidson αποτελεί μια από τις πιο διάσημες και ιστορικές εταιρείες η οποίες κατέχουν την πρωτιά στις μοτοσικλέτες.

Gear featured

Airspeeder: Έρχεται το πρώτο ιπτάμενο αγωνιστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η εταιρεία Airspeeder με ιδρυτή τον Matt Pearson, παρουσίασε την Τρίτη γενιά Mk3, μια νέα αγωνιστική σειρά για το 2021.

Gear Garmin

Garmin Enduro: Φτιαγμένο για τους μεγάλους αγώνες

Η Garmin ανακοίνωσε το Enduro, το ρολόι υπεραποδόσεων με GPS, που διαθέτει προσαρμόσιμες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας και ένα φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass.