Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

θήκες speck ipad ασφάλεια, Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

θήκες speck ipad ασφάλεια, Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

Η Speck προσφέρει θήκες που έχουν βραβευθεί για την προστασία τους, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται από το 2001 και να κατασκευάζει ξεχωριστά προϊόντα για να προστατεύει την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε όλοι μας, όπως smartphones, tablets, laptops, ρολόγια, backpacks και φυσικά για τα iPad που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, τα tablet που οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν.

Η προστασία και η ασφάλεια που προσφέρουν οι θήκες της Speck θα μπορούσαμε να πούμε πως βασίζεται στον καλαίσθητο σχεδιασμό και τα στρατιωτικά πρότυπα. Οι δοκιμές για την αξιοπιστία των θηκών της Speck πραγματοποιούνται τόσο σε εργαστηριακό περιβάλλον αλλά και σε πραγματικές συνθήκες.

Οι θήκες της εταιρείας Speck είναι κατασκευασμένες με γνώμονα την απόλυτη προστασία των συσκευών που έχει ο καθένας μας στην κατοχή του, με υλικά που παρέχουν αντοχή σε κραδασμούς και φθορές ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οπότε, σε συνδυασμό με την εμπειρία 18 χρόνων που η Speck διαθέτει, φαίνεται πως η προστασία των συσκευών μας βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Οι συνθήκες στις οποίες δοκιμάζονται περιλαμβάνουν φυσιολογικές και ακραίες πτώσεις, έκθεση σε διαφορετικές θερμοκρασίες, χημικές δοκιμές, καταστάσεις όπου ενδέχεται να υπάρξει παρεμβολή για την κεραία των συσκευών αλλά και σπασίματα, φθορές και δοκιμές για την αντοχή σε αναπάντεχο λύγισμα της συσκευής.

Ένα παράδειγμα για την προστασία που προσφέρουν οι θήκες της Speck, είναι η σειρά Presidio οι οποίες διαθέτουν εξωτερικό πολυκαρβονικό περίβλημα αλλά και ένα εσωτερικό το οποίο η εταιρεία το ονομάζει IMPACTIUM. Το υλικό αυτό είναι ένα δυναμικό υλικό που απορροφά και διασκορπίζει τους κραδασμούς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προστασία στις συσκευές και υπάρχει στη σειρά των Presidio, Presidio GRIP, Presidio INKED, και Presidio WALLET θηκών.

Επιπλέον, η Speck συνεργάζεται με την εταιρεία Microban η οποία είναι πρωτοπόρος στην αντιμικροβιακή τεχνολογία, για τη μείωση των βακτηρίων στις θήκες κατά 99%, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία να χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά των θηκών Presidio.

Όταν όλη αυτή η τεχνολογία για την προστασία των συσκευών εφαρμόζεται και στις θήκες για iPad, τότε μόνο ασφαλής θα μπορεί να νιώθει κάποιος που θα αγοράσει θήκη της Speck για να εξασφαλίσει την προστασία του αγαπημένου του tablet ανεξαρτήτου συνθηκών.

Speck Presidio Pro Folio

Η σειρά Presidio Pro Folio προσφέρει διπλή προστασία στο iPad ακόμα και για πτώσεις από τα 2 μέτρα, ενώ είναι συμβατή με το Apple Pencil και προσφέρει τη δυνατότητα πληκτρολόγησης στην οθόνη του iPad ακόμα και σε θέση για την παρακολούθηση οπτικοακουστικού υλικού.
θήκες speck ipad ασφάλεια, Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

Speck Balance Folio

Μια ακόμα αξιόλογη επιλογή είναι οι θήκες iPad της σειράς Balance Folio που είναι κατασκευασμένες σε λεπτό προφίλ και προσφέρουν αντοχή σε πτώσεις από ύψος 1.50 μέτρου, προστατεύοντας το iPad από σπασίματα και φθορές.

θήκες speck ipad ασφάλεια, Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

Speck DuraFolio

Τέλος, μια πολύ ποιοτική επιλογή για τους κατόχους των iPad Mini, θα μπορούσε να ήταν η σειρά DuraFolio. Η συγκεκριμένη θήκη διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και παρέχει στρατιωτικού επιπέδου προστασία στο iPad Mini και διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση για καλύτερη θέαση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

θήκες speck ipad ασφάλεια, Θήκες Speck: Το iPad έχει την ασφάλεια που του αξίζει

Διαθεσιμότητα

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να την προμηθεύει από το online κατάστημα της εταιρείες, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα οι αντίστοιχες θήκες προστασίας της Speck.