Θήκες της SPECK για τη νέα σειρά iPhone 13

, Θήκες της SPECK για τη νέα σειρά iPhone 13

Mε την ανακοίνωση από την Apple της διάθεσης των νέων iPhone 13, παρουσιάζει η Speck τις προστατευτικές της θήκες για όλα τα νέα iPhone 13. H Speck, με πάνω από 90 πατέντες, όπως το πατενταρισμένο υλικό IMPACTIUM, οδηγεί την τεχνολογία στον χώρο των προστατευτικών θηκών, κατασκευάζοντας ανθεκτικές, κομψές και λεπτές θήκες σε διάφορα χρώματα.

Αυτές προστατεύουν το iPhone σας από γρατζουνιές ή πέσιμο ακόμη και από 4 μέτρα ύψος. Επιπλέον η Speck εμπλουτίζει τις θήκες της με την τεχνολογία Microban για αντιμικροβιακή προστασία. Η τεχνολογία Microban περιορίζει την ανάπτυξη των μικροβίων στις Speck θήκες κατά 99 %.

Oι θήκες Speck για iPhone 3 προσφέρονται επίσης και σε εκδόσεις MAGSAFE και διατίθενται στην Ελληνική αγορά από τα Apple stores, τα καταστήματα Γερμανός / Cosmote και σε επιλεγμένα σημεία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.