Η θήκη Apple Watch Pro που διέρρευσε φαίνεται μεγάλη στα 49mm

apple watch pro, Η θήκη Apple Watch Pro που διέρρευσε φαίνεται μεγάλη στα 49mm

Οι διαρροές για το Apple Watch Pro συνεχίζονται με τον Sonny Dickson να επιστρέφει συγκρίνοντας μεγέθη, αυτή τη φορά αναρτώντας εικόνες από υποτιθέμενες θήκες για το Apple Watch Pro 49 mm δίπλα σε θήκες για τα μικρότερα ρολόγια Series 7 και επερχόμενα Series 8.

Το Apple Watch Pro φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από τις συσκευές Apple Watch Series 7 των 45 mm ή 41 mm που πουλάει αυτή τη στιγμή η εταιρεία, καθώς και από τη φημολογούμενη σειρά 8 που αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Η σύγκριση μεγεθών συμφωνεί με τις θήκες που διέρρευσαν και τα σχέδια CAD από χθες, τα οποία έδειχναν ένα νέο κουμπί στα αριστερά της επίπεδης οθόνης Apple Watch Pro, μαζί με μια νέα προεξοχή στα δεξιά που φιλοξενεί ένα μικρόφωνο, κουμπί και Digital Crown. Τα σχέδια επιβεβαιώθηκαν αργότερα από τον Mark Gurman του Bloomberg.

Ο Gurman, μάλιστα, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η μεγαλύτερη οθόνη, η μπαταρία και το ανθεκτικό περίβλημα από τιτάνιο του Apple Watch Pro «πιθανότατα δεν θα αρέσει σε όλους τους καταναλωτές, καθώς θα είναι μεγαλύτερο από τους περισσότερους καρπούς». Πράγματι, τα 49 mm θα ήταν πολύ μεγάλα για κάποιους, αλλά για κάποιους άλλους σίγουρα όχι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.